Džínsový komfort podľa topmodelky Hillovej: Máme 7 tipov pre vás!

Len nedávno sme písali o nesmrteľnej kombinácii saka, džínsov a bieleho topu v podobe blúzky či košele. Zdá sa vám to príliš "nóbl", tak potom sa vám bude páčiť styling topmodelky Taylor Hillovej.

10.10.2018 07:00
debata
Taylor Hill na premiére filmu Venom v  Los... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Taylor Hill Taylor Hill na premiére filmu Venom v Los Angeles.

Kráska z mól Victoria's Secret, ktorá patrí medzi hviezdy topmodelingu súčasnosti, nedávno prekvapila na filmovej premiére novinky Venom. Namiesto vyčačkaného stylingu či pompéznych rób totiž stavila na celkom jednoduchý a ležérny imidž.

Hill si vzala na seba jednoduché biele tričko, džínsy s roztrhaným efektom na kolenách a semišové členkové čižmičky. Niekto by si mohol myslieť, že si vlastne len odskočila na nákup potravín, alebo na kozmetiku. Ona však tento look predviedla hrdo na slávnostnej premiére.

Nie, nebudeme vás presviedčať, že na spoločenské podujatia máte chodiť v dotrhaných džínsoch a bielom bavlnenom tope. Práve Hill však ukazuje, ako nadčasovo, komfortne a žensky môže táto kombinácia vyzerať počas bežných dní.

Nie je, samozrejme, jediná. Medzi známymi ženami sa nájde množstvo takých, ktoré podobný styling priam milujú. Základom je nepochybne kvalitné bavlnené tričko aj tie správne džínsy. Sedem párov, v rozličných cenových kategóriách, sme pre vás vybrali aj my, nájdete ich v galérii.

Dámske džínsy značky Reserved, predávajú sa za...
Dámske džínsy značky Pinko, predávajú sa za 300...
+4Dámske džínsy značky Madewell, predávajú sa za...
debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #džínsy #Taylor Hill #jeseň 2018

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....