Nad kolená! Heringhová, Skoncová či Dara - podľahli trendu, chcete aj vy?

Žeby to bola nová rovnošata známych žien? Voľba obuvi u známych Sloveniek, ale aj Češiek sa nesie v celkom jasnej nálade - semiš a poriadne a vysoko!

09.10.2018 09:00
debata
Soňa Skoncová. Foto: IEM
Soňa Skoncová. Soňa Skoncová.

Áno, reč je práve o čižmách nad kolená, ktoré si mnohé ženy obľúbili už pred pár rokmi. Trendy ich vrátili do centra pozornosti už pred istým časom a zdá sa, že aj módna sezóna jesene a zimy tohto roka má jasno – nosia sa stále.

Potvrdilo sa to aj nedávno na otvorení známeho beauty-centra v Bratislave, kde to chvíľami vyzeralo, akoby sa dámy dohodli. Vysoké čižmy, najčastejšie vo vyhotovení z jemnučkej koženej usne, semišové alebo z brúsenej kože malo na nohách hneď niekoľko z nich.

Niekdajšia partnerka Borisa Kollára Andrea...
Speváčka Dara Rolins na krste svojho diára na...
+12Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová,...

Podobný model len pred pár dňami však predviedla aj speváčka Dara Rolins na krste svojho nového diára, či napríklad modelka Simona Krainová, ktorá vyrazila na narodeniny eurovízneho zázraku z Česka – speváka Mikolasa Jozefa.

Spojovacím motívom v prípade všetkých žien je sexi vzhľad. Zvyčajný (bohužiaľ, občas trochu prvoplánový) styling je voľba minidĺžky šiat, ku ktorým sa pridávajú vysoké čižmy na kolená. Práve speváčka Dara Rolins však volila zaujímavejšie, keď podobnú obuv skombinovala so šatami v dĺžke do polovice lýtok.

Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová. Foto: Profimedia
Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová. Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová.

U Andrey Heringhovej to zase boli puzdrové šaty s červenými semišovými čižmami. Trošku škoda toho otrocky ladeného červeného klobúka. Každopádne, je to však jasné – tento trend tak skoro nevymizne. V galérii si pozrite jednotlivé dámy, ale aj niekoľko modelov čižiem, ktoré sme pre vás vybrali my.

Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová,... Foto: IEM
Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová, Denisa Mendrejová a Kristína Krajčírová. Misskovské trio - zľava: Natália Borhyová, Denisa Mendrejová a Kristína Krajčírová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vysoké čižmy #Andrea Heringhová #Dara Rolins #Kristína Krajčírová #Soňa Skoncová #čižmy #nad kolená

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...