Rolins, Krainová či riaditeľka Miss: Všetky žiarili, toto je naj móda týždňa!

Bohatú nádielku podujatí priniesol uplynulý týždeň na Slovensku aj v susednom Česku. A spolu s ním aj množstvo celebrít v trendových kúskoch. Kto sa najviac pozdával nám?

08.10.2018 12:31
debata
Speváčka Dara Rolins na krste svojho diára na...
Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová.
+3Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová.

Počas uplynulých dní sa uskutočnilo veľkolepé otvorenie centra krásy a starostlivosti o seba, ale konalo sa aj niekoľko krstov či premiér.

Náš výber tentoraz tvorí šesť dám – tri Češky a tri Slovenky. Každá zaujala trošku inak, ale výsledný efekt bol v prípade všetkých naozaj štýlový.

Dara Rolins

S módou experimentuje pomerne často a občas je to príliš nesúrodý mix alebo prehnaná snaha o mladistvý popový imidž. Tentoraz to však Dare Rolins vyšlo na jednotku s hviezdičkou. Šaty H&M Conscious Exclusive s kaskádou volánov doplnené elegantnými semišovými čižmami s výraznou špičkou fungovali na jednotku. Asymetria je v kurze a práve asymetrický lem sukne vytvára zaujímavý detail a posúva tento model elegantných šiat na modernejšiu a súčasnejšiu úroveň. Farebnosť je skvelá – nesie v sebe jesenný nádych, ale pritom úprava účesu a mejkap dodávajú celku sviežosť.

Speváčka Dara Rolins na krste svojho diára na... Foto: Profimedia
Speváčka Dara Rolins na krste svojho diára na rok 2019. Speváčka Dara Rolins na krste svojho diára na rok 2019.

Daniela Peštová

Patrí medzi najlepšie oblečené ženy Česka a nesklamala ani v Bratislave ako ambasádorka nového centra krásy. Peštová stavila na kontrast zelenej a červenej farby pri úvodnom príchode. To, čo by mohlo vypáliť lacno, v jej prípade fungovalo dokonale. Elegantný kabátik Valentino s krátkami volánikovými rukávmi bol elegantný a očarujúci. Komplet širokých nohavíc a blúzky s identickým, ale farebne posunutým vzorom zelených listov skvelo kooperoval s plavými vlasmi a jemným líčením. Visiace náušnice nemali chybu, rovnako ako voľba doplnkov – kabeliek – áno, Peštová vystriedala dve rôzne počas jedného večera!

Česká modelka Daniela Peštová na otvorení...
Daniela Peštová Česká modelka Daniela Peštová na otvorení beauty centra IEM Spa.

Barbora Bakošová

Čisté, precízne, decentné, ale aj s jemným dotykom zvodnosti! Táto voľba bývalej účastníčke Miss vyšla na jednotku s hviezdičkou. Elastické úpletové šaty krémovej bielej farby dokonalo obkreslili postavu. Bakošová je vysoká, takže podobné modely aj ošemetnú dĺžku šiat, ktorá by mohla opticky skracovať, si môže dovoliť. Pridať k tomu elegantný dámsky kabát v pieskovej farbe bolo ďalšie múdre rozhodnutie. Na akcii otvorenia nového centra krásy sa radila medzi najelegantnejšie dámy a v ostrom kontraste s mnohými ďalšími neodhaľovala výstrih či nohy v miniatúrnych šatách. A zatienila väčšinu prítomných.

Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová. Foto: IEM SPA
Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová. Modelka a bývalá misska Barbora Bakošová.

Sára Sandeva

Českú herečku sme v tejto rubrike chválili už pred pár týždňami a nedá sa inak, musíme aj tentoraz. Sandeva má zjavne vycibrený vkus a volí štýlové a pritom efektné a moderné kusy odevu. Nejde to však na úkor snahy zaujať za každú cenu, výsledok je v jej prípade vždy ukážkový. Voľba šiat s abstraktným vzorom vo výraznej farebnosti jesenných tónov fialovej, temnej modrej a bielej je chvályhodná, doplnenie tohto modelu sandálikmi v zaujímavej farebnej kombinácii riskantné, ale zúročené. Takto sa hrať s farebnosťou treba vedieť. A Sandeva to zvláda!

Herečka Sara Sandeva. Foto: Profimedia
Herečka Sara Sandeva. Herečka Sara Sandeva.

Karolína Chomisteková

Áno, aj na sexepíl prišiel čas. V prípade riaditeľky súťaže krásy sa tentoraz k slovu dostal model šiat značky Versace. Chomisteková ho však unosila veľmi elegantne a výsledný dojem vkusne balansoval na hranici zvodnosti a ľahkej provokácie. Nebolo to príliš lacné, len tak akurát odhaľujúce. Detail rozparku určite zaujal nejedno oko, dekolt tiež, ale tmavovláska to vyvážila doplnkami v čiernej farbe a vkusným jemným líčením a úpravou vlasov. Ak si pomôcť anglickým výrazom a prirovnaním, bola z nej tzv. „bombshell“, ale mládeží prístupná!

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Foto: IEM
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Simona Krainová

Trend vysokých čižiem nad kolená pretrváva aj túto jeseň. Predviedla ich aj Simona Krainová a celkom logicky to bola obuv ku krátkej dĺžke outfitu. Matka dvoch detí však volila decentnú a elegantnú čiernu. Predĺžené sako lemované čipkou nahradilo v tomto prípade šaty, ale fungovalo s výberom obuvi ukážkovo. Roztomilým doplnkom bol masívny kabát s plyšovým efektom v antracitovej far­be.

Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová. Foto: Profimedia
Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová. Česká modelka a podnikateľka Simona Krainová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Karolína Chomisteková #Daniela Peštová #Simona Krainová #trend #najlepšie oblečené #Dara Rolins #Barbora Bakošová

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...