12 trendových kúskov obuvi na jeseň: Takto vás neprehliadnu!

Originalita sa nosí. A nosiť môže aj vás - ak si ju obujete. Táto jeseň vyzýva celkom jasne - obuv má byť skutočne zaujímavá.

26.09.2018 09:00
trend - jeseň - obuv - čižmy Foto:
Trendom jesennej obuvi sú členkové čižmy s výrazným a originálnym detailom - či už v znamení strihu, tvaru podpätku alebo netradičnej materiálovej a farebnej kombinácie.
debata (1)

Niekedy je to detail netradičného podpätku, hranatého, skoseného, niekedy dokonca oválneho alebo lichobežníkového. Inde môže ísť o strih topánky samotnej či prípadne asymetriu lemu členkových čižiem.

Z obuvi sa čoraz častejšie stáva akoby umelecký artefakt, pričom v jednotlivých trendoch vidieť vplyv retro-estetiky, ktorá sa však stretáva často s futurizmom v podobe netradičných dezénov, materiálov, alebo farebných kombinácií.

My sme pre vás vybrali dvanásť tipov na obuv aktuálnej sezóny – cenovo sa pohybujú v rozličných úrovniach, ale jedno majú nepochybne spoločné, nik vás v nich neprehliadne.

Obuv už nie je len tichý spoločník, je to nositeľ trendov a často aj jeden z najvýraznejších prvkov vášho štýlu. Takže, dámy, nech sa páči, inšpirujte sa.

zväčšiť Trendom jesennej obuvi si členkové čižmy s... Foto: archív značiek, koláž: zg
obuv, trend, móda, jeseň 2018. Trendom jesennej obuvi si členkové čižmy s výrazným a originálnym detailom - či už v znamení strihu, tvaru podpätku alebo netradičnej materiálovej a farebnej kombinácie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #obuv #trend #tip #originalita #podpätok #jeseň 2018

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....