13 najlepších šiat z festivalu v Toronte! Žiarila Gaga, Pike či Salma Hayek

Filmový festival je vždy príležitosť pre herecké hviezdy, ako zažiariť aj na módnom poli. V Toronte sa to podarilo mnohým.

17.09.2018 16:40
debata

Na červenom koberci, ale aj v zákulisí, či na tlačových konferenciách sa predvádzali herečky v elegantných róbach, originálnych a inovatívnych strihoch, alebo stavili na rozmanité vzory a strihy.

Herečka Sienna Miller na premiére filmu...
Herečka Emmy Rossum si na premiéru seriálového...
+10Herečka Julianne Moore v kreácii Givenchy Haute...

Je ťažké vyberať z veľkej plejády hviezd tie naj. Podľa nás sa tento rok mimoriadne darí speváčke Lady Gaga, ktorá zostala verná svojej teatrálnosti, ale zároveň k nej pridala hollywoodsku sošnosť a starosvetskú eleganciu. V róbe Armani Privé tak patrila medzi najvýraznejšie dámy festivalu v Kanade.

Medzi najlepšie oblečené ženy sa pravidelne radí aj herečka Keira Knightley – konieckoncov, výdatne jej v tom pomáha spolupráca so slávnymi ateliérmi. V Toronte to bol okrem značky Chanel aj Alexander McQueen či Bora Aksu.

Kým väčšina dám stavila predovšetkým na jednoliatu farebnosť a údernosť drobného dekoratívneho detailu, v prípade americkej herečky Madeline Clinyovej to bola pestrá, kvetinovým vzorom zdobená róba od Luciena Matisa. Jeden z najpozoruhod­nejších modelov predviedla aj Britka Rosamund Pike. Jej trblietavý top s pastelovou ružovou sukňou z latexového materiálu od Givenchy Haute Couture je rozhodne originálnou variáciou na večernú róbu.

Celú TOP trinástku dám si pozrite v galérii vyššie, nachádzajú sa v nej tiež dámy ako Salma Hayek, Sienna Miller či Julianne Moore. Dolu pridávame menší výber toho naj.

Keira Knightley v Chanel Haute Couture

Herečka Keira Knightley predstavila film... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Keira Knightley predstavila film Colette v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Keira Knightley predstavila film Colette v kreácii Chanel Haute Couture.

Rosamund Pike v Givenchy Haute Couture

Herečka Rosamund Pike prišla na premiéru filmu... Foto: SITA/AP, Fred Thornhill
Rosamund Pike Herečka Rosamund Pike prišla na premiéru filmu A Private War v kreácii Givenchy Haute Couture.

Madeline Clyne v šatách Lucien Matis

Herečka Madelyn Cline na premiére filmu Boy... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Madelyn Cline Herečka Madelyn Cline na premiére filmu Boy Erased v Toronte. Oblečená do róby Lucian Matis.

Lady Gaga v róbe Armani Privé

Speváčka Lady Gaga v kreácii Armani Privé na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Keira Knightley predstavila film Colette v kreácii Chanel Haute Couture. Speváčka Lady Gaga v kreácii Armani Privé na premiére filmu A Star is born.

Isabelle Huppert v Chloé

Herečka Isabelle Huppert v nohavicovom kostýme... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Herečka Isabelle Huppert v nohavicovom kostýme Chloé. Herečka Isabelle Huppert v nohavicovom kostýme Chloé. Na premiére filmu Greta.

Sofia Boutella v šatách Prada

Herečka Sofia Boutella na párty Hollywood... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sofia Boutella Herečka Sofia Boutella na párty Hollywood Foreign Press Association/Instyle party v šatách z dielne Prada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Lady Gaga #róba #Toronto #móda #Givenchy #Rosamund Pike #Julianne Moore #Chanel #haute couture #Christian Dior #Isabelle Huppert

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...