Móda po slovensky! 6 najlepšie oblečených žien minulého týždňa našimi očami

Kto povedal, že známe Slovenky nedokážu držať krok s trendmi a zažiariť na módnom poli. Potvrdzujú to pravidelne mnohé z nich. A keďže uplynulý týždeň bol bohatý na spoločenské akcie, my sme urobili náš redakčný výber.

17.09.2018 07:00
debata (3)

Kveta Horváthová

Toto je veľké prekvapenie. Moderátorka Horváthová je pôvabná dáma, ale občas vo výbere odevov trochu prvoplánová. Čierne šaty s detailom zavinovania v živôtiku, na ktorých sa vynímal výrazný florálny motív, jej však veľmi pristali. Fungovali detaily transparentnosti aj ošemetná trojštvrťová dĺžka. Doplnky boli v poriadku a výsledný efekt ešte umocňoval sýty rúž na perách.

Moderátorka Kveta Horváthová. Foto: TV Markíza
Moderátorka Kveta Horváthová. Moderátorka Kveta Horváthová.

Soňa Müllerová

Minimalizmus je jedným z jej obľúbených štýlov. Čierne šaty z kolekcie H&M Studio zdobia len výrazné našuchorené plecia na rukávoch, jasná inšpirácia 80-tymi rokmi. Voľba zlatých lodičiek a metalickej drobnej listovky je ukážková, rovnako ako decentná bižutéria s akcentami 3D-geometrie.

Moderátorka Soňa Müllerová v šatách z kolekcie... Foto: AVON
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová v šatách z kolekcie H&M Studio.

Táňa Pauhofová

Nech žije ležérnosť. Možno by sme sa mohli zamyslieť, či je takáto voľba dostatočná pre večernú premiéru – ale budiž. Samy osebe sú šaty s výrazným vertikálnym pruhovaním efektné. Maxidĺžka v sebe nesie ešte letnú atmosféru a kabelka prevesená cez hrudník tento efekt ležérnosti ešte umocňuje. Rúž a jemné vlny vo vlasoch – prehliadnuť Pauhofovú určite nemožno.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová si zahrala vo... Foto: Cinemart SK
Slovenská herečka Táňa Pauhofová si zahrala vo filme Po čom muži túžia. Slovenská herečka Táňa Pauhofová si zahrala vo filme Po čom muži túžia.

Tatiana Žideková

Známa blogerka a športovkyňa stavila na vzor, ktorý je hitom sezóny – káro. Spravila dobre. Koženkové šaty s jemným volánikovým lemom dodávajú stylingu dievčenský dojem. Výrazné fuchsiové sandáliky sú skvelou voľbou. Jedinou otázkou pre nás zostáva klobúk, ale Žideková ho nosí často a rada, tak ho vnímajme ako jej poznávacie znamenie.

Blogerka Tatiana Žideková. Foto: AVON
Blogerka Tatiana Žideková. Blogerka Tatiana Žideková.

Jana Slačková

Táto dáma už viackrát preukázala, že láska k móde je niečo, čo má vrodené. Stavia na jednoduché kombinácie so zaujímavými detailmi, občas zabŕdne do retra, niekedy zase do konkrétneho štýlu či estetického vplyvu, ale vždy vyzerá veľmi pôvabne. Jednoduché biele šaty prepásané opaskom s kovbojskou sponou, k nim čierne sandáliky s remienkami a výraznejší tmavý rúž – na jednotku!

Redaktorka Jana Slačková. Foto: TV Markíza
Redaktorka Jana Slačková. Redaktorka Jana Slačková.

Kristína Turjanová

Herečka ukázala príklad toho, ako kombinovať ležérnosť a luxus a dosiahnuť uspokojivý výsledok. Plisovaná sukňa značky Gucci, k nej kabelka rovnakej značky. To v spojení s voľným čiernym bavlneným tričkom. Takéto kombinácie sú skvelé! Hoci fotografia opticky trochu Turjanovú skracuje, na iných vidieť, že táto módna voľba bola výborná.

Herečka Kristína Turjanová. Foto: TV Markíza
Herečka Kristína Turjanová. Herečka Kristína Turjanová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #najlepšie oblečené #Soňa Müllerová #Táňa Pauhofová #Kristína Turjanová #Jana Slačková

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...