Ste naivná romantička, realistka či žena prírody? Aj vôňa to o vás prezradí

Podľa parfumu, po ktorom siahnete najčastejšie, dokážete ľuďom okolo vás o sebe čo-to prezradiť.

06.09.2018 15:00
jar - vôňa - voňavky s jarnými kvetinami Foto:
Aká vôňa je vám blízka?
debata

Omamné kvetinové vône

Milujete vôňu ruží, orgovánu či ľalie? Vo vašich snoch sa vidíte po boku muža snov, ako spolu tancujete kdesi uprostred krásnej sály… Ste nevyliečiteľná romantička, čo sa mužov a vzťahov týka, až naivná. Znova a znova sa zamilujete do toho nesprávneho, stačí málo, aby ste boli naplno očarená. Rada počúvate o jeho snoch, na fakt, že sú často nesplniteľné, nemyslíte.

Citrusové vône

Citrusové vône – to je vaše. Čo to o vás vypovedá? Máte rada okolo seba poriadok. A nielen okolo seba – aj vo vnútri vašich vzťahov musí byť všetko tip-top. Ste spokojná, ak máte všetko pod kontrolou, viac plánujete, než sa nechávate unášať tým, čo príde. Ľudia vás majú radi, pretože ste starostlivá a nápomocná.

Korenisté vône

Ste rada stredobodom pozornosti, ak sa vám to podarí, svoju pozíciu si vychutnávate. Po svete sa pohybujete ako „sexi kosť“, ktorá priťahuje pohľady ľudí na ulici. Len ťažko sa dokážete medzi ľuďmi uvoľniť, žartovať či dokonca si vystreliť sama zo seba. Beriete sa až priveľmi vážne, chce to trocha relaxu.

Parfum Eclat Mon, Oriflame
Toaletný parfum Luminata, Avon
+1Parfum Just Pink, Next

Drevité vône

Milujete prírodu, ťahá vás to skôr do lesa ako do mesta. Ste otvorený človek, ktorý je k ostatným vždy úprimný. Občas aj priveľmi, čo nemusí „sedieť“ každému vo vašom okolí. Nie vždy premýšľate o vašich slovách, občas nimi človeka urazíte, aj keď to vlastne nemáte v pláne.

Ovocné vône

Ste dobrodružný typ, ktorý na jednom mieste neobsedí. Ľudia to s vami majú ťažké, vaše nápady sa rodia tu a teraz, veľmi o nich nerozmýšľate. Ste spontánna, dobrodružná, zároveň však častokrát nespoľahlivá. Čo sľúbite bez problémov zrušíte, dôsledkami sa nikdy veľmi netrápite. Ste veselá, vždy pripravená vyraziť kamkoľvek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #charakteristika

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...