Naširoko! Knechtová, Drobná či Bartaloš - tento módny trend ovládol všetky

Žeby povinný dress-code? Nie, zdá sa akurát, že hviezdy z televíznej obrazovky Markízy podľahli trendu širokých nohavíc. Na nedávnej akcii DOD sa ich objavili v takomto kúsku niekoľko.

28.08.2018 06:40
debata
Speváčka Zuzana Smatanová.
Herec Juraj Loj.
+36Spevák Tomáš Bezdeda.

Trend širokých nohavíc slávi návrat už niekoľko mesiacov. Zvyknutí sme boli najmä na slávnostnejšie verzie, kde často šírka aj dĺžka nohavíc evokovala akúsi maxisukňu siahajúcu až po zem. Ako však ukázali tváre z obrazovky komerčnej televízie, popularita širokých nohavíc presahuje štýlové aj príležitostné mantinely a môže mať rozličné podoby. Nech sa páči, tu sú živé príklady!

Emma Drobná

Ležérnosť a mix office-looku so štýlom ulice – tak poňala voľbu širokých nohavíc Drobná. Volila obľúbený károvaný vzor, strihové riešenie ozvláštnila vysoká manžeta nohavíc a tiež vysoký pás. K nemu potom volila Drobná ležérne bavlnené tričko zviazané pod prsami. Tenisky sú vhodné, otázna je podľa nás trochu ich farebnosť.

Speváčka Emma Drobná. Foto: TV Markíza
Speváčka Emma Drobná. Speváčka Emma Drobná.

Katarína Knechtová

Hviezda poroty Superstar má radšej dramatickú čiernu a bolo to vidieť aj pri jej voľbe. Opäť to bol vysoký pás, čo je jeden z trendových prvkov širokých nohavíc. A je aj šikovný – dokáže skvelo maskovať partie a pritom vytvoriť dojem osieho drieku. Knechtovej voľba blúzky zviazanej pod prsami je v poriadku, výber topánok nepokazil dojem, ale mohlo to byť o kúsok lepšie, ak by spod širokej nohavice trčali príťažlivé sandáliky, čo poviete?

Speváčka Katarína Knechtová. Foto: TV Markíza
Speváčka Katarína Knechtová. Speváčka Katarína Knechtová.

Dara Rolins

Posledný závan leta? Rolins si na akciu obliekla široké nohavice s maskáčovým vzorom, ich dĺžka však odhaľovala populárnu obuv – šlapky, ktoré slávia posledné roky návrat. Voľná blúzka v army-zelenej a so strapcami dodáva celému looku uvoľnený a ležérny vzhľad. Opatrnejšia by však mala byť pri strihu podobných nohavíc – opticky jej totiž uberajú centimetre.

Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už... Foto: TV Markíza
Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už inventár. Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už inventár.

Mária Bartaloš

Aj toto vyzeralo veľmi uvoľnene, možno priam až festivalovo. Bartaloš zvolila široké nohavice, ktorých materiál imituje denimovú farebnosť aj vzhľad materiálu, zároveň však v sebe nesie ľanovú ľahkosť. Jednoduchý čierny top nad pupok funguje, obuv je na zváženie, ale v poriadku – je to jej voľba. Trochu nepochopiteľná je úprava, či skôr neúprava účesu a líčenie. Široké nohavice teda áno, ale vzhľad návštevníčky stanového mestečka tesne po zobudení na hudobnom festivale by sme radšej odporučili zmeniť.

Herečka Mária Bartaloš. Foto: TV Markíza
Herečka Mária Bartaloš. Herečka Mária Bartaloš.

Janka Slačková

Redaktorka a bývalá Misska stavila na veľmi ošemetnú verziu širokých nohavíc, zvládla ju však na jednotku. Dĺžka do polovice lýtok môže opticky postavu zmenšiť, čo však nositeľka eliminovala výberom obuvi. Top, voľba detailov ako opasok či hodinky, ale aj líčenie sú volené veľmi precízne. Trend nohavíc v tomto prípade odkazuje na retro návrat, biele štepovanie na červenom podklade môže v niekom evokovať až príliš ďalekú cestu do minulosti, ale Slačková môže ísť príkladom ako to zvládnuť.

Redaktorka a bývalá misska Jana Slačková. Foto: TV Markíza
Redaktorka a bývalá misska Jana Slačková. Redaktorka a bývalá misska Jana Slačková.

Zuzana Fialová

Populárna herečka volila široké nohavice s výrazným károvaným vzorom na nedávnu tlačovú konferenciu. Spojenie koženej bundičky do pása, výrazného širokého opasku a aj obuvi, ktorá spod lemu nohavíc vykukuje, je skvelé. Na zváženie je top s priehľadnými panelmi, ktorý sa zbytočne vykasáva smerom nahor. Inak, je to však veľmi vyvážená voľba.

Herečka Zuzana Fialová na tlačovej konferencii... Foto: TV Markíza
Zuzana Fialová Herečka Zuzana Fialová na tlačovej konferencii k projektu Tvoja tvár znie povedome. S Danom Danglom.

Gizela Oňová

Kto povedal, že dámy v dôchodkovom veku nemôže staviť na široké nohavice. Gizela Oňová tak urobila voľbou nohavicového overalu – čo je v kontraste s ďalšími spomenutými dámami. Výsledok však rozhodne neurazí. Vzor prúžku navyše postavu opticky predlžuje a vylepšuje siluetu. Na zváženie sú odhalené ramená. Červená kabelka zladená s manikúrou je síce trošku prvoplánová, ale neurazí – funguje.

Televízna "Svokra" Gizela Oňová. Foto: TV Markíza
Televízna "Svokra" Gizela Oňová. Televízna "Svokra" Gizela Oňová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Katarína Knechtová #trend #Dara Rolins #nohavice #Emma Drobná #široké nohavice #Mária Bartaloš #Jana Slačková

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...