V otázkach krásy radí aj Sandre Bullockovej! Bez ktorých produktov sa pleť nezaobíde?

68-ročná Mila Moursi je vyhľadávanou odborníčkou na krásu, ktorú oslovujú aj hollywoodske celebrity, okrem iných napríklad oscarová Sandra Bullock.

27.08.2018 09:00
People-Sandra Bullock Foto: ,
Sandra Bullock na premiére filmu "Our Brand is Crisis".
debata

54-ročná hviezda sa pýši dokonalou pleťou, hladkou a žiarivou. Bez pravidelnej starostlivosto by niečo také nebolo možné.

Mila Moursi v rozhovore pre austrálske vydanie magazínu Vogue prezradila, na aký produkt nedá dopustiť a prečo. „Na akciách sa ma dámy vždy pýtajú, aký jeden produkt by som si so sebou zobrala na opustený ostrov. A ja im odpovedám – pleťovú vodu. Tento prípravok nielenže pokožku vyčistí, ale stará sa aj o jej pH, čo je v starostlivosti o pleť nesmierne dôležité. Tento produkt je základom každodennej starostlivosti,“ opísala.

Okrem toho nedá dopustiť na dôkladné každodenné čistenie pokožky. „Kožu treba dôkladne vyčistiť, mám na mysli peeling. Mal by byť jemný, ale zároveň dostatočne účinný,“ opísala a dodala: „Peeling zbaví pleť mazu a nečistôt, vďaka čomu pokožka zostane zdravá. Najlepšie je peeling použiť tesne pred spaním, aby sme sa ráno zobudili s čistou pokožkou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Bullock #peeling #pleťová voda

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...