Unisex - pre ňu aj pre neho! S teniskami je to horúci trend sezóny

Obliecť si partnerove tričko, alebo si ráno doma v kúpeľni streknúť trošku z parfumu, ktorý sa hodí jej aj jemu? Áno, popularita trendu unisex sa cyklicky vracia so železnou pravidelnosťou.

09.08.2018 17:00
debata
Speváčka Ariana Grande sa tiež nebráni unisex... Foto: archív značky
Ariana Grande Speváčka Ariana Grande sa tiež nebráni unisex trendu. Ako tvár známej športovej značky.

Už niekoľko rokov to platí aj v prípade obuvi – konkrétne a predovšetkým tej športovej. Tenisky sú populárnym doplnkom a neplatí to len pri voľnom čase. Pokojne ich môžete nosiť aj k elegantnejším nohaviciam či sukni, netreba sa ich báť ani pri šatách a môžu sa stať súčasťou pracovnej garderóby.

Popularita niektorých modelov sa neobmedzuje na pohlavie, hoci tvorcovia dizajnov dobre vedia, že niektoré veci a detaily sa viac páčia mužom, iné zase ženám. Aj klenba a tvar nohy je trochu iný medzi pohlaviami a preto sa kedysi obuv výslovne delila – vzhľadom aj vlastnosťami.

Trend unisex je však v prípade tenisiek a športovej obuvi populárny a funguje pre obe pohlavia v rámci funkčných vlastností. Netreba sa preto báť siahnuť po takýchto kúskoch.

Hoci vyzývať vás k tomu, aby ste nosili s partnerom navlas rovnaký model vás nebudeme, je to tiež jeden z benefitov – teda pre tých, ktorých táto prepojenosť pomocou odevu fascinuje či evokuje akési vyjadrenie partnerskej spolupatričnosti. Vybrali sme pár modelov v ponuke súčasného trhu, ktoré fungujú na báze unisex. Je len na vás, či nejakému kývnete áno, alebo vás možno zaujme ako kúsok pre partnera.

zväčšiť Tenisky v unisex verzii. Vhodné pre ňu aj pre... Foto: archív značiek
Tenisky v unisex verzii. Vhodné pre ňu aj pre neho. Tenisky v unisex verzii. Vhodné pre ňu aj pre neho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #tenisky #unisex

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....