Krásna počas leta? Stačí zdravá pleť, výrazné oči a zvodné pery

V lete to s mejkapom netreba nijako preháňať, pokožka je svieža a jemne pobozkaná slnkom.

25.07.2018 12:00
leto, žena, šťastie, úsmev Foto:
Rozjasnite vaše leto.
debata

Nechajte naplno zažiariť svoju prirodzenú krásu a na tvár použite len zopár produktov. Oči zvýraznite špirálou, ktorá dodá riasam objem a očiam iskru. Kvalitná špirála by sa v žiadnom prípade nemala drobiť či rozmazávať a riasy po jej aplikácii by mali byť krásne oddelené.

Rúž v kabelke nosí až približne 80 percent žien nad 15 rokov. Je to pozitívny fakt, pretože rúž dnes nie je iba o pigmentácii pier, ale aj o ich výžive a hydratácii. A tá je potrebná zvlášť v letnom období, kedy slnko pokožku vysušuje viac ako inokedy. Či už zvolíte lesklý efekt, ktorý trvá alebo dokonale matný vzhľad bez vysúšania – rúž vhodne zvolený odtieň vašej tvári určite pomôže.

Matný rúž na pery The ONE Super Matte, Oriflame
Letné pohladenie, upokojujúci a hydratačný...
+2Tekutý rúž s matným efektom, Avon, 6,90 eur

Trápiť sa s nanášaním mejkapu počas horúcich dní? Oveľa lepšou voľbou je prirodzene krásna pokožka, ktorá k letu jednoducho patrí. Aby sme sa však mohli mejkapu vzdať, potrebujeme sa pýšiť zdravou pokožkou tváre. Leto je nielen obdobím kúpania, ale aj festivalov a iných akcií, počas ktorých nemáme tak veľa času venovať sa starostlivosti o pokožku. Navyše, takéto akcie dajú našej pokožke poriadne zabrať. Doprajme jej teda aspoň po návrate z letnej akcie zvýšenú starostlivosť, ktorá sa postará o jej prečistenie, výživu a hydratáciu. Siahnite po pleťových maskách podľa typu vašej pokožky. V galérii prinášame inšpirácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #mejkap #prirodzenosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...