Müllerová, Novotná i Dubasová! Keď sa zrelé dámy neboja vzorov, je to paráda!

Na Slovensku je stále akosi zvykom, že od istého veku ženy prestanú používať vzory a farby a stavia skôr na tlmenú a decentnú garderóbu.

19.07.2018 07:00
debata
Spisovateľka Evita Urbaníková bola aj...
Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka...
+16Herec Róbert Halák a jeho partnerka Katka.

Výsledok je niekedy príjemný, občas však zbytočne pridáva roky a upozorňuje na to, o čo sa už postarala matka príroda ročníkom narodenia. Aj preto by sa zrelé ženy nemali obávať mladistvejších strihov či vzorov a vyberať si odevy so zreteľom na to, že si práve ich pomocou môžu pridať nielen na príťažlivosti a štýlovosti, ale tiež vylepšiť to spomenuté „ročníkové“ vydanie.

Na nedávnej premiére filmu Mamma Mia! Here we go again sa objavilo niekoľko vhodných príkladov spomedzi domácich celebrít. My sme vybrali tri nasledovné

Alexandra Novotná – 49 rokov

Známa lekárka sa nepochybne stará o svoj vzhľad aj v priestoroch vlastnej kliniky a má šance otestovať množstvo kozmetických produktov a procedúr. V jej prípade však tiež platí, že má veľmi pekne tvarované ramená, paže aj oblasť krku a môže si dovoliť odhaliť ich. Stávka na prúžkovaný vzor nie je síce zvlášť originálna, ale model šiat je príťažlivý a dokonale vystihuje letnú atmosféru. Novotnej navyše pridáva model z dielne Twinset skutočne dievčenský dojem.

Moderátor Vilo Rozboril so svojou manželkou -... Foto: CinemArt SK
Moderátor Vilo Rozboril so svojou partnerkou - lekárkou Alexandrou Novotnou. Moderátor Vilo Rozboril so svojou manželkou - lekárkou Alexandrou Novotnou.

Beáta Dubasová – 55 rokov

Niekdajšia spevácka hviezda si uchováva mladistvý vzhľad už naozaj roky, hoci väčšinou siaha po decentnej odevnej klasike. Tieto letné šaty sú skutočne prekvapivým vybočením z Dubasovej typického šatníka a treba povedať, že skvelým vybočením. Vzor je hravý a trendový, slamená košíková kabelka v v polooblúkovom tvare skvelo doladená. Trošku otrocky pôsobí ladenie sandálikov so šatami, ale celkový dojem je vlastne na jednotku.

Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka... Foto: CinemArt SK
Nora Beňačková, speváčka Beáta Dubasová a moderátorka Ada Straková Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka Beáta Dubasová a moderátorka Ada Straková.

Soňa Müllerová – 56 rokov

Táto žena má trendy v malíčku a nebojí sa experimentovať. Hoci aj ju často vidieť s odevoch s výraznými jednofarebnými plochami, voľba maxišiat s mixom niekoľkých vzorov sa tak zdá byť originálnym prístupom k letnej garderóbe. Členkové čižmy nosí moderátorka zjavne s veľkou obľubou a hoci niekto môže protestovať, či sa hodia do letného počasia, estetický výsledok a kombinovanie je ukážkové. Dokonca aj taká kontroverzná vec, ako je ľadvinka (hoci posledný rok slávi veľký návrat) vyzerá v jej podaní vkusne a trendy.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: CinemArt SK
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #móda #Soňa Müllerová #Alexandra Novotná #Beáta Dubasová

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...