50 či 60 plus? Obliecť sa dá mladistvo a šik, inšpirujte sa Meryl Streepovou!

V súvislosti s Meryl Streepovou sa zvyčajne hovorí o hereckom umení, ale táto dáma môže byť pokojne aj módnym vzorom pre niekoľko generácií.

18.07.2018 12:00
debata (1)
Herečka Meryl Streep na premiére filmu Mamma... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Meryl Streep na premiére filmu Mamma Mia! Here We Go Again. Herečka Meryl Streep na premiére filmu Mamma Mia! Here We Go Again.

V júni oslávila 69. narodeniny, ale trojnásobná držiteľka Oscara si udržiava mladistvý šarm a na verejných podujatiach aj spoločenských akciách dokáže skutočne očariť svojou charizmou aj štýlom.

Platilo to aj na premiére filmu Mamma Mia! Here we go again, na ktorej sa zúčastnila v pondelok večer v Londýne. Obliekla si voľnejšie modré šaty s atypickým strihovým detailom – šikmým švom na prednej časti. K nim si obula topánočky s výrazným štrasovým zdobením a vzala drobnú zamatovú kabelku.

U Streepovej je celkom zjavné, že pracuje s osvedčenými detailmi. Jedným z nich sú voľnejšie rukávy, v tomto prípade trojštvrťové, ktoré už skrývajú ramená. Práve trojštvrťová dĺžka je však ideálna na to, aby nositeľka nepôsobila ako zošnurovaná a zahalená od hlavy až po päty.

V prípade „mammamiovskej“ premiéry driek definuje výraznejší opasok s vybíjanými detailmi kovových nitov. Meryl Streep dobre vie, že už nemá postavu vysokoškoláčky, ale s pracuje s ňou veľmi prirodzene a bez zbytočných provokácií ši snaživosti. Nižšie sme vybrali niekoľko ďalších alternatív odevného štýlu a ĺa Meryl Streep.

Inšpirujte sa. V galérii nájdete aj popisy jednotlivých lookov známej herečky.

Výraznejší grafický vzor je jednou z možností...
Nežné a svieže farby pre dámu v rokoch? A prečo...
+9Herečka  Meryl Streep v nohavicovom kostýme od...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #móda #Meryl Streep #štýl #oblečte sa podľa #zrelá žena

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...