Farebná hra s vašou pleťou! Čistiť? Tak to skúste s čiernou či zlatou

Výživné masky sú súčasťou kozmetického trhu už roky. Konieckoncov, ženy ich používali ešte v časoch, keď vlastne žiaden kozmetický priemysel poriadne neexistoval.

29.06.2018 09:00
Pleť môžete čistiť rôznymi spôsobmi. Aj... Foto:
Pleť môžete čistiť rôznymi spôsobmi. Aj "farbami".
debata

Po domácky vyrobené krémové emulzie či zmesi, ktoré majú pomôcť pleti však postupne nahradili profesionálne výrobky. A čo viac – v posledných rokoch k nim vďaka výdobytkom technológie pribúdajú stále nové a nové inovácie, ktoré sľubujú pre pleť zázraky.

Či sa naozaj dostavia, je na posúdení každej jednej dámy, ktorá to s podobnými výrobkami vyskúša. Pravdou však je, že niekedy už len samotná technológia nabáda k tomu, aby sme tak urobili. Veď, kto už by nechcel pleť čistiť pomocou magnetu, keď sa súčasťou krému stáva magnetit, ktorý na seba viaže nečistoty. A potom ich pomocou magnetu z tváre likviduje.

zväčšiť Masky, ktoré prekvapia aj svojou farebnosťou,... Foto: archív značiek, koláž: zg
Masky, ktoré prekvapia aj svojou farebnosťou, nielen účinkom. Masky, ktoré prekvapia aj svojou farebnosťou, nielen účinkom.

Už niekoľko rokov sú veľmi populárne aj masky s obsahom drahých kovov či extrémne vzácnych výťažkov. Zlato, diamanty, perleť alebo kaviár – to všetko môže pleť nielen čistiť, ale predovšetkým rozjasniť, hydratovať, upokojiť či naštartovať do mladšieho a sviežejšieho vzhľadu.

Spoločným menovateľom produktov, ktoré sme pre vás vybrali, sú farby. Pri ošetrení pleti sa už nepracuje len s klasikou jednoduchej, hoci príjemnej krémovej farby a konzistencie. Len na odtieňoch však, samozrejme, kvalita nestojí. Posúdenie je už na vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #čistenie #pleť #maska #farba #čierna #zlatá #emulzia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...