Kráľovská inšpirácia zo Španielska! 6 podôb krásnej Letizie, ktoré inšpirujú

Reč sa v prípade príslušníkov šľachtického stavu najčastejšie zvrtne na britské vojvodkyne. Ale rozhodne nie sú jediné, ktoré si zaslúžia pozornosť.

22.06.2018 07:00
debata
Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a...
Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a...
+4Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná...

Medzi najštýlovejšie dámy, ktoré reprezentujú kráľovský stav, nepochybne patrí aj španielska kráľovná Letizia. Štyridsaťpäťročná rodáčka zo španielskeho Ovieda pravidelne potvrdzuje, že s módou má dobrý vzťah (alebo možno s dobrým štylistom!).

Potvrdila to aj v uplynulých dňoch, keď absolvovala niekoľko oficiálnych ciest – po Európe prišlo na rad Haiti aj Amerika a jej jednotlivé mestá. Práve na tomto „turné“ matka dvoch dcér a bývalá televízna reportérka a moderátorka naozaj žiarila.

Treba podotknúť, že Letizia má talent na to vystihnúť daný moment a vždy veľmi decentne a elegantne podčiarknuť danú situáciu, miesto či dokonca samotného hostiteľa. Za zmienku nepochybne stojí jej zaujímavý kúsok z návštevy New Orleans, kde kombinovala top s výrazným grafickým retro-vzorom a sukňu s panelmi farebnej látky.

Popri tzv. color-blockingu zaujala aj romantická kombinácia bielej blúzky bez rukávov a sukne s kvetinovým motívom, v ktorej sa objavila na Haiti. A ružové puzdrové šaty prepásané strieborným opaskom, v ktorých sa postavila vedľa prvej dámy USA Melanie Trumpovej, z nej spravili európsku verziu Jacqueline Kennedyovej.

Úplnou čerešničkou na torte potom bol jasnočervený nohavicový kostým, v ktorom zavítala španielska kráľovná do Bruselu. Tomu sa hovorí „pracovná garderóba“ na jednotku!

Zaujímavosťou je, že manželka kráľa Felipeho je rovnako ako obe spomenuté vojvodkyne pôvodne neurodzenou dámou, ktorá sa vydala do slávnej aristokratickej rodiny. Aj to môže byť dôkazom, že štýl sa kúpiť nedá a rozhodne nekráča ruka v ruke s modrou krvou. Aj keď, finančný rozpočet s takýmto pôvodom je nepochybne nápomocný!

Elegantná návšteva v Bielom dome

Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Melania Trump (vľavo) a španielska kráľovná Letizia Prvá dáma USA Melania Trump (vľavo) a španielska kráľovná Letizia počas oficiálnej návštevy španielskeho panovníka v USA.

Kvetinový závan na Haiti

Španielska kráľovná Letizia (vpravo) a... Foto: Reuters, ANDRES MARTINEZ CASARES
Španielska kráľovná Letizia (vpravo) a prezidentka Haiti Jovenel Moise. Španielska kráľovná Letizia (vpravo) a prezidentka Haiti Jovenel Moise.

Color-blocking v New Orleans

Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - španielska... Foto: SITA/AP, Gerald Herbert
Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas návštevy San Antonia. Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - španielska kráľovná Letizia počas návštevy New Orleansu.

Za umením v roztomilých bodkách

Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná... Foto: SITA/AP, Josie Norris
Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas návštevy San Antonia. Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas návštevy múzea umenia v San Antonio.

Jednoduchý strih, pútavý vzor v San Antoniu

Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná... Foto: SITA/AP, Eric Gay
Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas návštevy San Antonia. Kráľ Felipe VI. a jeho manželka - kráľovná Letizia počas návštevy San Antonia.

Dáma v červenom v Bruseli

Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a... Foto: Reuters, FRANCOIS LENOIR
Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a príhovoru v Bruseli. Španielska kráľovná Letizia počas návštevy a príhovoru v Bruseli.

A detaily, ktoré stoja za to!

Dámy na vysokej nohe - vľavo je prvá dáma USA... Foto: Reuters, JONATHAN ERNST
Melania Trump a vpravo kráča španielska kráľovná Letizia Dámy na vysokej nohe - vľavo je prvá dáma USA Melania Trump a vpravo kráča španielska kráľovná Letizia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #inšpirácia #pôvab #štýl #kráľovná Letizia

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...