Švédska princezná Sofia a jej elegantný look! Ale čo tie nechty?

Výrazný červený lak bil do očí počas charitatívneho podujatia, na ktorom sa manželka Carla Philipa zúčastnila.

01.06.2018 11:00
debata

Počas charitatívneho podujatia v jednej z nemocníc v Štokholme sa princezná Sofia, manželka švédskeho princa Carla Philipa, sa predviedla v elegantnom nohavicovom kostýme. Jemná ružová farba krásnej manželke Carla Philipa naozaj lichotila, jej look vhodne dopĺňali aj tmavé vlasy, ktoré jej rozpustené padali na plecia. Decentný mejkap a rovnako príjemný rúž s celkovým elegantným vzhľadom 33-ročnej princeznej príjemne ladili.

Na čo však Sofia zabudla, bol jej lak na nechtoch. Švédske médiá si okamžite všimli, že farba laku bola neprimerane výrazná vzhľadom na zvolenú farbu kostýmu. Výrazná červená priam bila do očí najmä v okamihoch, kedy si Sofia podávala ruku s pozvanými hosťami počas spomínanej akcie.

Princezná Sofia počas charitatívnej akcie v... Foto: Kungahuset
Princezná Sofia Princezná Sofia počas charitatívnej akcie v Štokholme.

33-ročná dvojnásobná mama už našla svoj štýl obliekania, ktorý jej pristane. Na oficiálnych podujatiach často volí značky ako Gucci alebo Hugo Boss, ktorých cena sa často vyšplhá cez 2 000 eur. Ale podobne ako vojvodkyňa Kate, aj švédska princezná sa nevyhýba ani kúskom z bežnej konfekcie, napríklad obľubuje značku Zara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...