Sukňa, ktorú musíte túto sezónu mať! Máme 10 variácií na hit jari

Neha, ženskosť, rozmarnosť, elegancia aj hravosť - k podobe dámskych sukní sa dá nájsť toľko prívlastkov. Plisovaná dokáže pokrať azda každý z nich.

20.04.2018 07:00
debata
Plisovaná sukňa Pinko (vľavo) a plisovaná sukňa... Foto: archív značiek, koláž: zg
Plisovaná sukňa Pinko (vľavo) a plisovaná sukňa Twinset Plisovaná sukňa Pinko (vľavo) a plisovaná sukňa Twinset. Vidieť, že v kurze sú najmä nežné a ženské pastelové tóny, ale aj lesk lurexu.

A práve plisovaná sukňa je aj momentálne jedným z najväčších hitov v dámskej móde aktuálnej sezóny jar a leto 2018. Vďaka svojmu strihu a možnostiam funguje veľmi dobre na viacerých typoch postáv. Kým u štíhlych žien vynikne subtílna silueta a plisé pri chôdzi dodá krivkám trochu ženskej sexuality, u plnších bokov alebo pozadia dokáže podobná sukňa zase opticky zjemniť a nechá vyniknúť napríklad dekolt a ženskosť v celku.

Plisovaná sukňa Pinko, info o cene v predaji.
Plisovaná sukňa Mango, info o cene v predaji.
+6Plisovaná sukňa H&M, predáva sa za 44,99 eura.

Trendom v plisovaných sukniach sú modely, ktoré sú ozvláštnené či akoby „updateované“ pomocou rozličných vzorov a potlačí – často ide o grafické geometrické prvky, prúžky diagonály, ale aj cik-cakové vzory viacerých farieb. Potom sa tiež objavuje plisé s detailmi lurexových vlákien, takzvané lamé, alebo napríklad plisé pošívané jemnými flitríkmi.

Kombinovanie je v tomto prípade tiež veľmi variabilné. Popri jednoduchých topoch a tričkách sa môžete zahrať aj na kombinovanie štruktúr, materiálov a vzorov.

debata chyba
Viac na túto tému: #neha #trend #sukňa #ženskosť #plisé #jar-leto 2018 #plisovaná sukňa

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...