Pijavice aj slimáky! Slávne hviezdy v mene krásy skúšajú všetko

Emma Bunton skúsila slimáky proti vráskam, tromfom vojvodkyne Kate je maska so včelím jedom.

12.03.2018 17:00
Speváčka Emma Bunton. Foto: ,
Speváčka Emma Bunton.
debata

Emma Bunton, niekdajšia členka dievčenskej skupiny Spice Girls, počas jej rannej rádiovej šou „Heart“ otestovala na vlastnej tvári netradičný trend pochádzajúci z Ázie. Kolega jej na pokožku priložil niekoľko slimákov, ktorí si po jej peknej tváričke lozili hore-dole. Práve slimačí sliz sa má postarať o krásne napnutú kožu bez vrások.

Na malé, nevábne zvieratká sa spoľahla aj austrálska kráska Miranda Kerr a vyskúčala skrášľovanie tváre pijavicami. Ako povedala, dokonca cítila na pokožke ich jemné zúbky. Tak, toto skrášľovanie si žiada poriadnu dávku odhodlania.

Tip od svojej mamy používa modelka Irina Shayk, pochádzajúca z Ruska. Ráno sa pre ňu začína tým, že siahne po kockách ľadu a pretrie si nimi celú tvár. Takto osviežená pokožka je podľa jej vyjadrení potom napnutejšia a má aj sviežejšiu farbu.

Médiami ostro sledovaná vojvodkyňa Kate sa pýši svojou krásnou pokožkou. Jej tromfom je pravidlené používanie masky s obsahom včelieho jedu.

Britská modelka Kate Moss nedá dopustiť na čerstvú šťavu z uhoriek, ktorou si pravidelne umýva tvár. Uhorky majú výrazné hydratačnú učinky, možno aj vďaka nim slávna krísa aj po štyrisoatke vyzerá sviežo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miranda Kerr #Emma Bunton #slimák #pijavice

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...