Michelle Hunziker nosí káro! Môžete aj vy, je štýlové... tu sú inšpirácie

Nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej už pred desaťročiami našla spojenie v károvanom vzore. Kedysi taký typický pre pracovnú garderóbu, dnes výnimočne vhodný aj na voľný čas či zábavu.

06.02.2018 07:00
debata
Moderátorka Michelle Hunziker pred štartom... Foto: SITA/AP, Claudio Onorati
Michelle Hunziker Moderátorka Michelle Hunziker pred štartom hudobného festivalu San Remo predviedla takýto károvaný look.

V pondelok sa pred objektívy fotografov v Taliansku postavila moderátorka a modelka Michelle Hunziker. Pred štartom slávneho hudobného festivalu v San Remo sa navliekla do károvaného kostýmu. Aj to bol jeden zo signálov, že káro je večne živé. A v spomenutej „pracovnej“ verzii sa dnes dá nosiť naozaj na všemožné príležitosti.

Károvaný dámsky top F&F, info o cene v predaji.
Kárované dámske nohavice s kontrastným...
+6Populárne káro v základnej čiernobielej verzii...

Netreba sa báť klasického saka a nohavíc, ktoré spolu vytvoria súzniaci celok. Túto sezónu sú čoraz populárnejšie široké nohavice, ktoré budú skvelo vyzerať nielen s lodičkami na podpätku, ale aj oxfordkami alebo inými šnurovacími topánkami na pánsku nôtu. Mokasínam sa tiež vyhýbať nemusíte.

Ak chcete károvaný vzor využiť v rámci iných ako pracovných chvíľ, nebojte sa experimentovať s variáciami strihu. Napríklad sukňa zdobená volánom sa môže spojiť s ležérnym ľanovým topom alebo oversized topom na ramienkach – výsledok vás príjemne prekvapí. Inšpirovať sa károvanými kúskami môžete nižšie aj v našej galérii.

zväčšiť Populárne káro v základnej čiernobielej verzii... Foto: archív značiek, koláž: zg
Bez Populárne káro v základnej čiernobielej verzii je stále aktuálne. Populárne káro v základnej čiernobielej verzii je stále aktuálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #vzor #Michelle Hunziker #Biela #inšpirácia #čierna #jar-leto 2018 #károv

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...