Jeden prsník väčší ako druhý! Je to normálne?

Sú sestry, ale nie dvojičky! Neplatí to len o obočí, ale aj o ženských prsiach. Pretože rovnaké nie sú nikdy.

01.01.2018 12:30
prsia, dekolt, erotika Foto:
Ilustračné foto.
debata (9)

Ľudské telo je takmer dokonalé, ale práve malé nedostatky ho robia krásnym. Materské znamienka, pehy a nerovnaké obočie sú viditeľné na prvý pohľad. Prsia našťastie nie! Že tieto ženské ozdoby nemajú rovnakú veľkosť, si všimne každá „majiteľka“. A často ani bradavky nebývajú „dvojičky“. Napriek tomu však otázka: „Je to normálne?“

Ľudské telo nie je celkom symetrické

Toto je odpoveď na vyššie položenú otázku. Bolo by čudné, keby boli prsníky navlas rovnaké. Existuje aj vysvetlenie. Hormonálny vývoj, gény, k zmenám dochádza aj dojčením. Niekedy je to iba „rozmarom prírody“, že ženské prsia nie sú „dvojičky“. Prirodzene, treba navštíviť lekára, keď sa veľkosť jedného prsníka rapídne zmení. Inak môže rozdiely vyrovnať aj dobrá podprsenka.

Na voľno

Ak asymetria nie je až taká očividná, no napriek tomu vás vyrušuje, môžu pomôcť tieto malé triky. Kúpte si podprsenku, ktorá vám dobre sadne, ale je vhodná na väčšie prsia. Nie čipkovanú, pretože mäkký materiál sa prispôsobuje tvaru prsníka a nie naopak. Voľné látky skrývajú lepšie ako napríklad úzky top. A keď chcete hlboký výstrih, pomôžte si make-upom.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #podprsenka #gény #hormóny #dvojičky #asymetria

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...