Ženy nášmu srdcu blízke a darčeky pre nich? Máme 7 inšpirácií!

Vianoce za dverami a vy ešte nemáte darček pre vašu dobrú kamarátku, mamu či sestru. A čo vy páni, niečo pre manželku? Nasledujúce tipy by mohli vyriešiť vaše dilemy. Skúste to napríklad takto...

14.12.2017 07:00
Má váš muž traumu z darčeka? Normálka! Foto:
Vyberte pre vaše blízke ženy ten správny darček.
debata

Všetko pekne spolu

Nalíčiť pery, oči, ale dokonca aj líčka – to umožní paletka luxusnej dekoratívnej kozmetiky Yves Saint Laurent. Couture Variation Lips & Eyes Collector obsahuje päť odtieňov rúžov a rovnaký počet očných tieňov, nechýba obojstranný štetec na aplikáciu líčenia očí aj úst.
Odporúčaná cena: 60 eur

Príroda vo vlasoch, ktorá ozdraví

Až 98 percent prírodných zložiek a zloženie bez silikónov, parabénov či sulfátov – to je luxusná vlasová starostlivosť Aura Botanica, ktorú tento rok na trh uviedla profesionálna vlasová značka Kerastáse. Súčasťou radu, v ktorom sa okrem šampónu nachádza napríklad aj hydratačná olejová hmla alebo hĺbková starostlivosť, sú kokosový a argánový olej. Prítomné sú aj omega 6 a omega 9 kyseliny, ktoré vlasy vyhladzujú a celkový efekt je prebudenie a oživenie mdlých vlasov. Vianočná ponuka obsahuje okrem sólových produktov aj darčekové balenie so šampónom a hydratačnú hĺbkovú starostlivosť.
Odporúčaná cena: 51 eur

Parfumovaná vôňa Eau de velours od Bottega...
Vonná sviečka Rituals, aróma Incense. Predáva...
+4Vlasová starostlivosť Aura Botanica od značky...

Poklady do ruky

Hravosť aj dráma v jednom – niekedy stačí málo a spoločenská garderóba vyzerá hneď o kúsok luxusnejšie. Pomôcť k tomu môže aj správne zvolená kabelka. Model pošívaný trblietavými zelenkavo-zlatistými flitrami je ako stvorený na sezónu stužkových osláv či plesov.
Odporúčaná cena: 59 eur

Vôňa posvätných chvíľ

Čas zimy a temných večerov sa spája s vonnými sviečkami. Značka Rituals ponúka pestrý výber. Samotná aróma, ale aj balenie produktov ich predurčuje k tomu, aby boli skvelým darčekom. Je to stávka na istotu, ak naozaj neviete, čím obdarovať.
Odporúčaná cena za vôňu Incense: 29,50 eura

Stop vráskam bez skalpela

Kozmetika možno nedokáže zastaviť starnutie, ale spomaliť ho vie určite. Najmä, ak je taká efektívna ako tá od značky Niod. Produkt pod komplikovaným názvom Multu-Molecular Hylauronic Complex ponúka pleti napnutie, zjemnenie a omladnutie vďaka obsahu účinných látok a prítomnosti takej ospevovanej kyseliny hylaurónovej.
Odporúčaná cena: 45 eur

Vôňa ruží v zime

Výnimočné sú vône talianskej značky Bottega Veneta. V parfumovanej verzie Eau de velours sa mieša vôňa okvetných lístkov zamatovej ruže, bergamotu a ružového korenia, ktoré obohacuje pačuli, kosatec, ale aj tóny kože.
Odporúčaná cena: info v predaji

Technológie verzus príroda

Dnes si už život bez laptopu či tabletu predstaviť ani nevieme. Ak túžite podarovať niečo funkčné, no zároveň vkusné, môžete to skúsiť s obalmi od značky Uashmama, ktoré sú vyrobené z umývateľného špeciálne spracovaného papiera a pôsobia naozaj nezameniteľne.
Odporúčaná cena: info v predaji

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #rady #kozmetika #Vianoce #mladosť #darček #tipy #sviečka

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....