Ste brunetka? Viete, aké farby vám lichotia?

Správne zvolené farby dokážu vašu krásu ešte podčiarknuť. Tak do toho!

07.11.2017 13:00
žena, červená Foto:
Červená je pre brunetky dobrou voľbou.
debata

Červená

Zvodné latinokrásky milujú červenú. A dôvod je celkom jasný! Krásu tmavovlások červená farba výrazne podčiarkne. Pôsobí ako lákavé osvieženie a pokožku nechá červená vyniknúť. Tmavovlásky s teplým odtieňom pokožky by mali siahnuť po červenej s oranžovým nádychom, tmavovlásky so studenšími odtieňmi pleti – veľmi bledou kožou a modrými či zelenými očami – by mali uprednostniť červenú s prevahou ružovej či sviežej čerešňovej.

Magenta

Zvlášť lichotí ženám s tmavými vlasmi a orieškovými očami. Ak máte navyše aj pokožku skôr v zlatistom tóne, je magenta pre vás zásahom do čierneho.

Zemité tóny

Tmavohnedá, jemná béžová či hnedočervená dokonale harmonizujú s hnedými vlasmi. Pleti pobozkanej slnkom zvlášť lichotí odtieň smotanovej či béžovej, farba „hrdze“ je zasa dobrou voľbou pre ženy s vlasmi hnedo-ryšavými.

Čierna

Vyhýbate sa čiernej? Ak ste brunetka, nemáte na to dôvod. Na rozdiel od blondínok s bledou pleťou, ktorým môže čierna ublížiť. Tmedovlásky s tmavým obočím a bledou pokožkou s čiernou výrazne kontrastujú a tým pádom táto kombinácia pôsobí zaujímavo. A nezabúdajte, čierna nevyjde nikdy z módy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #brunetka #odtieň #magenta

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...