Denim na druhú?! 4 hviezdne dámy inšpirujú, ako sa tento trend nosí

Niekdajšie pravidlo, že denim (džínsovinu) by ste mali nosiť len na jednom kuse odevu, už dávno neplatí. Ba naopak, môžete experimentovať aj s kombinovaním viacerých denimových kúskov. Inšpirujte sa štyrmi známymi ženami.

26.10.2017 07:00
debata

Julianne Moore

Julianne Moore, slávna hollywoodska herečka stavila na rafinovanú hru s detailmi. Hoci má na sebe džínsové šaty na gombíky, opticky to pôsobí akoby mala kombináciu minisukne a košele. Farba je jemná, smeruje do belasej a príjemne kontrastuje s ryšavkastou farbou vlasov herečky.

Julianne Moore, slávna hollywoodska herečka...

Kim Kardashian

Televízna celebrita Kim Kardashian má denim v obľube už roky. Na staršom zábre predvádza kombináciu úzkej džínsovej sukne, do ktorej má zapásanú košeľu z jemnej odľahčenej rifloviny. Farebný odtieň sa líši len v pár stupňoch zafarbenia a výsledok je uvoľnený, ale zároveň šik a sexy.

Televízna celebrita Kim Kardashian má denim v...

Victoria Justice

Z Britney Spearsovej sme si kedysi robili žarty, keď obliekala kombinácie denimu na spôsob spoločenskej módy. Ale treba uznať, že vtedy boli príšerné. To, čo si obliekla speváčka Victoria Justice, však pôsobí elegantne a zároveň mladistvo. Kombinovanie denimových šortiek, vesty a saka funguje na akciách ako je konské pólo, odkiaľ foto pochádza. Skvelo sú volené aj doplnky.

Z Britney Spearsovej sme si kedysi robili...

Frances McDormand

Herečka Frances McDormand nepatrí medzi dámy, ktoré by stavali na klasickej elegancii. V móde sa snaží o komfort a zároveň akúsi výnimočnosť. Dosiahnuť ju môžete aj podľa jej vzoru – voľbou kombinácie širokých denimových nohavíc a bundičky s asymetrickými gombíkmi.

Herečka Frances McDormand nepatrí medzi dámy,...
debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Kim Kardashian #Julianne Moore #trend #inšpirácia #denim #double-denim

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...