Päť produktov na čistenie pleti, ktoré si pýta jeseň

Leto nám už zamávalo a nás čakajú studené jesenné dni. V prípade pleti to znamená nasledovné: starať sa o ňu ešte dôkladnejšie.

09.10.2017 11:00
pleť, čistenie pleti, kozmetika Foto:
Ilustračné foto.
debata (2)

Čistiace mlieko

Typy pleti zmiešaná a suchá produkujú pri chladnom počasí menej mazu. Tým sa pleť ešte viac vysušuje. Ak sa tomu chceme vyhnúť, mali by sme používať čistiace mlieko. Gély majú tendenciu pleť ešte viac vysušiť, preto ich treba na jeseň a v zime vymeniť za mlieka.

Hydratačný krém s SPF

Hydratačný krém s SPF patrí na tvár rovnako v lete, ako aj v zime. Síce je pleť počas chladného počasia menej vystavená UV-žiareniu ako v lete, poškodenie pokožky môže vzniknúť aj napriek tomu. Ak chcete chrániť pleť a predísť vráskam, denne by ste mali používať krém s minimálnym ochranným faktorom 15.

Pleťový peeling

Peeling je v chladnom ročnom období nevyhnutný. Je dôležité zmierniť poškodenia pokožky, spôsobené silným slnečným žiarením, ako aj odstrániť nečistoty. Okrem toho peeling tiež poskytuje hodvábne hladkú pokožku, pretože zlepšuje jej vzhľad a vyčistí upchaté póry.

Hydratačná maska

Po peelingu by sme mali na tvár vždy aplikovať hydratačnú masku. Obzvlášť v chladnom počasí potrebuje pleť extra porciu vlhkosti.

Pleťový olej

Pleťové oleje sú na jeseň a v zime priam nevyhnutnosťou. Zmiešaná a suchá pokožka profitujú z mnohých živín v prírodných olejoch. Výsledkom je nielen hydratovaná pokožka, ale aj pevnejšia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #čistenie pleti #hydratácia #vrásky #UV žiarenie #peeling #upchaté póry

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...