Jennifer Aniston a jej dokonalá postava? Sú za tým laná aj pilates

Hoci sa blíži k päťdesiatke, jej forma je stále priam ukážková. A myslia si to aj producenti, ktorí ju oslovujú do filmov. Herečka Jennifer Aniston za minulý rok zarobila vyše 25 miliónov dolárov.

18.08.2017 12:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata

Všetko ide ruka v ruke. Popularita, talent, ponuky, vzhľad. A to si určite bývalá hviezda seriálu Priatelia dobre uvedomuje. V rozhovore pre magazín Vogue prezradila, že pohyb je v jej živote nesmierne dôležitý. Najnovšie sa vraj vrhla na tréning renomovanej trénerky Taryn Toomey a zamerala svoje pohybové aktivity na crossfitové techniky.

„Hádžem okolo seba ťažkými loptami, stláčam a hádžem medicimbaly a snažím sa pracovať s veľkým lanom,“ opísala pre magazín hviezda. „Je to poriadne ťažké, ale zároveň je to zábava,“ vyhlásila hviezda. „Začala som s nimi trénovať, keď sme nakrúcali My sme Millerovci a už vtedy sa mi to veľmi zapáčilo,“ uviedla. „Hoci vám tie laná nakopú zadok, neviem sa ich vzdať,“ pokračovala. Podľa jej slov zvykne tiež trénovať v 45 minútovom bloku, kde strieda intervaly behu aj chôdze.

Ako je už dlhodobo známe, Jennifer Aniston patrí medzi hviezdy, ktoré cvičeniu venujú skutočne dosť času. Pre magazín In Style priznala, že trénuje päť a niekedy aj šesť dní v týždni. Popri spomenutých aktivitách sa tiež venuje pilatesu a joge. Ak cestuje, berie so sebou ľahké činky, s ktorými sa precvičí aj na hotelovej izbe.

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Jennifer Aniston #jóga #tréning #pilates #laná

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...