Vytiahnite pyžamovú garderóbu do ulíc! Týchto 5 hviezd vás inšpiruje

V pyžame do ulíc? Nech už akokoľvek spochybňujete tento trend, vedzte jedno, mnohé celebrity ho milujú.

16.08.2017 07:00
debata (1)

Samozrejme, reč nie je o tradičnom pyžamovom úbore, v ktorom si vyrazíte do ulíc mesta. Ide o modely ľahkých, hodvábnych či saténových overalov, nohavíc a kabátikov, ktoré evokujú dojem spálňovej garderóby a nosia sa aj počas bežného dňa. Ba dokonca niekedy ako alternatíva slávnostnej garderóby. Niekde nohavice nahrádza dlhý zavinovací plášť alebo hodvábny županový kúsok. Inšpiráciu poskytlo hneď päť známych žien.

Zendaya

Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Ashish.... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Ashish. Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Ashish. Trblietavý model nohavíc a blejzra nápadne pripomína prúžkované pyžamo, keď sa prizriete bližšie uvedomíte si, že ide o dokonalú alternatívu večernej garderóby, ktorú si môžete obliecť na spoločenskú udalosť a bodovať.

Rihanna

Speváčka Rihanna zapojila pyžamovú estetiku aj... Foto: Profimedia
Rihanna Speváčka Rihanna zapojila pyžamovú estetiku aj do svojej vlastnej kolekcie pre značku Puma. A pár modelov, samozrejme, predviedla. Nežné, tak trošku sexy, mimoriadne komfortné - pyžamové variácie v uliciach tak, ako ich vidí barbadoská rodáčka, určite zafungujú na jednotku.

Gigi Hadid

Modelka Gigi Hadid je milovníčkou najnovších... Foto: Profimedia
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid je milovníčkou najnovších trendov a ten pyžamový odskúšala tiež. Prúžkovaný overal, v ktorom sa objavila v uliciach, prilákal pozornosť na prvý pohľad.

Rita Ora

Speváčka Rita Ora v županových zavinovacích... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Rita Ora predvádzala svoje krivky. Speváčka Rita Ora v županových zavinovacích šatách od Alexandra Vauthiera predviedla luxusnú variáciu spojenia večerného modelu a estetiky v duchu dámskeho negližé.

Ciara

Ciara v tehotenstvo nosila komfortné modely a... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Ciara Ciara v tehotenstvo nosila komfortné modely a ich súčasťou sa stal aj hodvábny župan, ktorý nápadne pripomína kúsky, ktoré najčastejšie nosíte už tesne pred spaním. Čo na tom, ak ho skombinujete s nohavicami a obopnutým topom - zaúčinkuje aj cez deň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trend #celebrity #štýl #oblečte sa podľa #pyžamo

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...