V znamení bielej! Mirka Federer aj vojvodkyňa Kate žiarili na tenise

Kedysi bola biela farba takpovediac povinnou na tenisových kurtoch. Zdá sa, že posledné týždne ju preniesli aj do hľadiska.

18.07.2017 09:30
debata (6)
Vojvodkyňa Catherine na finálovom zápase vo... Foto: Reuters, ANDREW COULDRIDGE
Vojvodkyňa Catherine Vojvodkyňa Catherine na finálovom zápase vo Wimbledone. V bielych šatách s kvetinovým motívom na sukni.

Na nedávnom grandslamovom turnaji vo Wimbledone sa objavilo niekoľko známych dám v hľadisku – a práve snehobiela či krémová a smotanová sa ocitli v hľadáčiku ich pozornosti pri výbere garderóby. Výsledok je očarujúci a rozhodne stojí za inšpiráciu.

Prítomnosť vojvodkyne Catherine vždy zaručí pozornosť médií, ale tiež je zárukou elegancie a príťažlivého vkusu. Manželka princa Williama nesklamala ani tento rok a to hneď dvakrát. Prvá voľba bola hravá – model bodkovaných šiat pôsobil dievčensky a roztomilo, uvoľnene a pritom pôvabne. Ešte o kúsok vydarenejšia však bola garderóba veľkej fanúšičky tenisu v deň mužského finále. Vojvodkyňa z Cambridge dorazila na zápas v bielych šatách s kvetinovým dekoratívnym vzorom na sukňovej časti. Potlač makových kvetov a rozkvitnutej lúčnej flóry priam akcentovala horúce a príjemné počasie v Londýne.

Mirka Federer počas prestávky vo finálovom... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Mirka Federer Mirka Federer počas prestávky vo finálovom zápase jej manžela Rogera a Chorváta Marina Čiliča.

Aj mladšia sestra Catherine Middletonovej, ostrosledovaná Pippa, si vybrala na jednu zo svojich návštev wimbledonských kurtov bielu farbu. Model jednoduchých šiat s decentným véčkovým výstrihom fungoval u nej na jednotku a Pippa pôsobila elegantne aj vkusne.

Na bielu vlnu nasadla aj manželka víťaza tohtoročného turnaja – Mirka Federer. Rodáčka zo slovenských Bojníc, ktorá je roky vydatá za švajčiarskeho tenistu, si na finálový zápas obliekla kreáciu z bielej masívnejšej čipky a pôsobila tak priam slávnostne. Nežný a romantický model šiat s aplikáciou látkového motýľa na živôtiku dodával mamičke mladistvý dojem a uberal jej z rokov.

Na biele šaty nepochybne narazíte aj v obchodoch na Slovensku – lákavejšie je to o to viac, že ešte stále prebiehajú výpredaje a množstvo šiat, sukní či topov nájdete aj za polovičnú cenu, než pred pár mesiacmi. Takže, inšpirujte sa „bielymi paniami“ a hor sa na nákupy…

Mirka Federer na jednom z prvých zápasov svojho...
Britský princ William a jeho manželka -...
+4Manželka Rogera Federera Mirka spoločne s deťmi...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šaty #móda #Biela #farba #Mirka Federer #Wimbledon 2017

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...