Trápi vás nečistá pleť? Vyskúšajte unikátnu prírodnú špongiu

Počuli ste už o rastline konjac? Práve z nej sa vyrába špeciálna špongia, ktorá je ako stvorená práve pre problematickú pleť.

03.06.2017 14:00
konjac, krása, pleť Foto:
Konjacová špongia sa postará o čistú pokožku.
debata

Vzhľadon na skutočnosť, že je vyrobená zo 100 percentnej čistej vlákniny zo spomínanej rastliny, nemusíte sa jej báť ani v prípade, že sa snažíte na tvár používať prírodné produkty. Neobsahuje totiž žiadne parfumy, farbivá ani parabény.

Špongia má príjemnú štruktúru, takže aj jej dotyk s pleťou je jemný. Vďaka čomu? Podstatnou zložkou rastliny Konjac je látka glukomanán, elastická vláknina. Okrem toho je rastlina bohatá na množstvo vitamínov ( B1, B2, B6, B12, C, D a E), proteíny, lipidy, mastné kyseliny a prírodné minerály ako zinok či magnézium.

Ak špongiu navlhčíte, jej unikátna štruktúra vyčistí pleť dôkladnejšie ako obyčajné umývanie rukami. Špongia je mierne alkalická, pôsobí aj antibakteriálne. Je už len na vás, či spolu so špongiou použijete aj čistiaci gél alebo sa spoľahnete výlučne na čistú vodu.

Masáž špongiou, okrem toho, že čistí pleť, zároveň stimuluje krvný obeh. Pleť je tak po masáži sviežejšia, získa zdravšiu farbu. Jej cena sa pohybuje od 7 do 10 eur.

Pred prvým použitím musíte postupovať podľa návodu, pretože špongia je tvrdá. Je nutné ju namočiť na 10 až 15 minút do teplej vody.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pleť #špongia #ošetrenie #konjac

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....