Miranda Kerr prezrádza: Toto je najlepší peeling na svete!

Austrálska modelka Miranda Kerr sa preslávila svojou krásou. Aktuálne prezradila trik, vďaka ktorému má takú krásnu, bábätkovsko jemnú pleť.

30.05.2017 11:00
Miranda Kerr Foto:
Modelka Miranda Kerr sa predvádza na pláži v Malibu počas fotenia plavkovej kolekcie.
debata

Modelka, ktorá vyrástla na austrálskych plážach, je prirodzene krásna a nepotrebuje tony make-upu na to, aby pôsobila čerstvo a udržiavane. Popri svojej kariére modelky (momentálne má krátku pauzu), založila kozmetickú značku „Kora Organics“ a podniká s ekologickými produktami, ktoré sú určené na čistenie pleti.

V žiadnej parfumérii na svete

Takže čo sa týka starostlivosti o pleť, možno ju považovať za skutočnú odborníčku. To je hlavný dôvod, prečo sa oplatí spoľahnúť na jej skrášľovacie tipy. V jednom rozhovore prezradila, že sa od svojej mladosti spolieha na špeciálny a veľmi prirodzený peeling. „Neexistuje nič lepšie a zdravšie pre vašu pleť ako piesok. Zakaždým, keď som plávala v mori, masírovala som si ním nohy a ramená. Dokonale odstránil odumreté kožné bunky a dobre mi prekrvil pleť. V žiadnej parfumérii na svete nedostať lepší telový peeling.“ Dodajme, že je tiež cenovo výhodný…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #more #pláž #Austrália #pleť #piesok #peeling #parfuméria

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...