Chcete krátky strih? Toto by ste mali vedieť!

Štýlový krátky strih je sexi, to áno, a ešte ako! Avšak je tu pár vecí, o ktorých by ste mali vedieť, ak ho zvažujete.

11.05.2017 13:00
debata
Sexi! Ale budete sa o účes musieť viac starať. Foto: FRANCK PROVOST
blond - účes - vlasy - jar-leto 2015 - inšpirácie Sexi! Ale budete sa o účes musieť viac starať.

V prvom rade si musíte nájsť štylistu, ktorému dôverujete. Práve pri krátkych vlasoch je dobrý strih alfou a omegou, pretože keď máme kratšie vlasy, je oveľa ťažšie zakryť malé chybičky. Preto musí byť štylista veľmi dobrý v krátkych strihoch. Ako to však dosiahnuť? Buď už máte vyhliadnutého perfektného vlasového štylistu, alebo sa prihovoríte osobe, ktorej krátky strih sa vám páči. Také jednoduché!

Budete častejšie u kaderníka

Okrem toho musíte mať na pamäti, že odteraz budete sedieť u kaderníka podstatne častejšie, pretože dlhé vlasy netreba strihať tak často, ako krátke. Strih pri krátkych vlasoch „odchádza“ rýchlejšie. Pravidlo teda znie: Každých 5–6 týždňov by ste mali zájsť znova za odborníkom.

Potrebujete vlasové produkty

S kratšími vlasmi budete potrebovať menej šampónu, kondicionéru, nečastejšie budete kupovať masky… Logické. Avšak styling krátkych vlasov nie je taký jednoduchý, ak budete unavená a bez energie, vlasy si nemôžete len tak uviazať do copu. Preto musíte dbať na na to, aby ste mali vždy doma poruke perfektné produkty. Hľadajte a testujte. Budú vám uľahčovať každé ráno v kúpeľni.

Nežehlite, nefénujte

Krátke vlasy nechajte prirodzene vyschnúť. Vyslovene si to pýtajú. V konečnom dôsledku je to pre ne aj zdravšie ako žehlička či kulma. Tie odteraz používajte len keď potrebujete účes trochu doladiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krátke vlasy #Kaderník #šampón #strih #žehlička #kulma

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....