Buďte trendy! 5 typov obuvi, ktorú by ste mali v tejto sezóne skúsiť!

Výber topánok je v súčasnosti taký obrovský, že žiadna žena nemusí mať strach. Ak sa však obávate, či svojím výberom naplníte aj trendové požiadavky, potom čítajte.

25.04.2017 07:00
debata (1)

Sezóna jar-leto 2017 je charakteristická množstvom typov obuvi, ktorá je populárna a ktorej lacnejšie napodobeniny luxusných originálov zaplavili obchody po celom svete. Vzhľadom na to, že už čoskoro by sme mali odložiť ponožky a odhaliť nohy v sandálikoch, nasledujúcim trendom nechýba ani tento typ topánok. Pozor, nosia sa aj nežné tenisky alebo šľapky s výrazným dekorovaním.

Sandále na priehľadnom podpätku

Hra s efektom priehľadnosti sa nosí už nejaký... Foto: archív značky
Sandále na priehľadnom podpätku a s priehľadnými remienkami. Hra s efektom priehľadnosti sa nosí už nejaký ten mesiac a najväčšími vyznávačkami sú známe celebrity ako Kim Kardashian či Rihanna. Priehľadné plastové remienky odhalia nohu a tvoria celkovo zaujímavý efekt. Podpätok nohu opticky predĺži, ale tým, že je priehľadný, tiež dodáva akýsi éterický dojem nositeľky. Sandále na priehľadnom podpätku a s priehľadnými remienkami. Model Aldo, 89 eur.

Metalické topánky

Niekomu možno pripomenú Dorotku z kultovej... Foto: archív značky
Mokasíny na podpätku so zlatým dezénom - predáva H&M za 34,99 eura. Niekomu možno pripomenú Dorotku z kultovej klasiky Čarodejník z krajiny OZ. Metalické topánky sú však naozaj v kurze. A to ani nemusíte vyraziť do nočného klubu alebo na diskotéku. Zlatá či strieborná skvelo doladí aj denim alebo jednoliaty a jednofarebný kostým. Mokasíny na podpätku so zlatým dezénom - predáva H&M za 34,99 eura.

Topánky zdobené strapcami

Nejde len o sandáliky na podpätku. Strapce sú v... Foto: archív značky
Sandále na podpätku zdobené strapcami - model Twin-Set Nejde len o sandáliky na podpätku. Strapce sú v kurze aj na šľapkách, sandálikoch s plochými podrážkami, ale môžu zdobiť aj lodičky alebo členkové topánky s otvorenou špičkou aj pätou. Pôsobia trendovo a zároveň zvodne. Sandále na podpätku zdobené strapcami - model Twin-Set, info o cene v predaji.

Nežné tenisky

Reč je o športových modeloch, ktoré však... Foto: archív značky
Tenisky Puma Basket Heart Denim Reč je o športových modeloch, ktoré však zároveň v sebe nes veľmi ženský, frivolný a hravý prvok dekoru. Môže to byť stuha na zaväzovanie namiesto klasických šnúrok, niekde sa zase objavujú volániky lemujúce jazyk na topánke či okraje podrážky, prípadne nechýba ani vybíjanie kovovými cvokmi, alebo práca so zamatom a saténom. Na snímke tenisky Puma Basket Heart Denim so zaväzovaním na stuhy - info o cene v predaji.

Sandále na platforme

Klinový podpätok je síce stále v kurze, ale... Foto: archív značky
Sandále na hrubej platforme - model Pinko, cena 421 eur. Klinový podpätok je síce stále v kurze, ale túto sezónu ho predbehla platforma. Žiť na vysokej nohe môžete aj v lete - práve vďaka takejto obuvi, ktorá je navyše pomerne stabilná. Ale pozor, bude pôsobiť masívne. Je teda dobré kombinovať ju s dlhšími sukňami či šatami. Sandále na hrubej platforme - model Pinko, cena 421 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #topánky #trend #model #sezóna

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...