Premeny krásnej tenistky Ivanovičovej: Na kurte, v gala aj doma

Ktorá podoba peknej tmavovlásky sa vám páči najviac?

23.01.2017 17:00
debata

Hoci len pred mesiacom ukončila jedna z najkrajších tenistiek sveta oficiálne svoju športovú kariéru, mnohí ju stále majú v pamäti práve na kurte. Športové oblečenie, vlasy zopnuté do chvosta, žiaden mejkap. Prirodzene pekná Ivanovičová žiarila na kurte aj v celkom obyčajnom tenisovom úbore.

Ana Ivanovičová na kurte - v máji 2016. Foto: SITA/AP, Michel Euler
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová na kurte - v máji 2016.

O to viac následne prekvapovala, keď sa objavila na červených kobercoch. Zrazu pred fotografmi stála naozaj krásna tmavovláska s jemným mejkapom a upravennými vlasmi, ktorá priťahovala pohľady.

Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho... Foto: SITA/AP
Germany Bambi Media Awards Futbalista Bastian Schweinsteiger jeho manželka, tenistka Ana Ivanovičová počas udeľovania cien e Bambi 2016.

Očarila aj počas svojej svadby s futbalistom Bastianom Schweinsteigerom, za ktorého sa vydala minulé leto v Benátkach. Ako nevesta sa obliekla do jednoduchého bieleho modelu s uväzovaním okolo krku a jemnými vertikálnymi volánmi po obvode sukne. Opálená pokožka kontrastovala s bielou farbou šiat a jej celkový vzhľad umocňovali aj hnedé rozpustené vlasy.

Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger po ich... Foto: SITA/AP, Luigi Costantini
Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger Ana Ivanovičová a Bastian Schweinsteiger po ich svadobnom obrade v Benátkach - júl 2016.

Na svojom Instagrame sa občas pochváli aj celkom obyčajným záberom z domáceho prostredia. Urobila tak počas Vianoc, kedy v pletenom svetri zdobila stromček. Ktorá jej podoba sa vám páči najviac?

Ana Ivanovičová pri stromčeku. Foto: Ana Ivanovičová/Instagram
Ana Ivanovičová Ana Ivanovičová pri stromčeku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #svadba #mejkap #Bambi #Ana Ivanovičová #rpemeny

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...