Rolák v ženskom šatníku? Päť spôsobov, ako ho nosiť a byť štýlová!

Rolák - jeden z kusov dámskeho šatníka, ktorý oceníte najmä v chladných mesiacoch. Mnohé ženy sa mu však vyhýbajú, pretože nevedia, ako ho dobre skombinovať so zvyškom outfitu.

09.11.2016 07:00
debata
Rolák je v jesennej a zimnej garderóbe... Foto: archív značky
Rolák je v jesennej a zimnej garderóbe nezastúpiteľný. Rolák je v jesennej a zimnej garderóbe nezastúpiteľný. Model na snímke Lindex.

Je pritom niekoľko možností, ako tento kus odevu zakomponovať do stylingu a vyzerať pritom mimoriadne štýlovo. Vyskúšať by ste mohli nasledovné.

Nohavicový kostým

Základom by mal byť tenučký rolák z jemného úpletu, ktorý je príjemný na tele a dá sa vrstviť aj s vypasovaným sakom a nohavicami. Ideálne je voliť vlnený kostým, pridať môžete členkové čižmy na podpätku, alebo stále obľúbené šnurovacie topánky na spôsob oxfordiek.

Šaty na ramienka

Rolák v kombinácii so šatami? A prečo nie. Trendy z mól hovoria jasne – úplety môžete kombinovať s jemnými látkami šifónu či hodvábu. Alebo vlnené materiály mixovať s kožou či zamatom. Efekt je ukážkový. Šaty by mali príťažlivo zvýrazniť pás a okolo bokov sa viac vlniť. Môžete však vyskúšať aj tenučký úpletový rolák a naň si obliecť kožené puzdrové šaty.

Kožušinová vesta

Rolák môže byť základom vášho stylingu, pričom ho doplníte len luxusnou kožušinovou vestou a vypasovanými denimovými nohavicami. Štýlová kabelka a sexi obuv na podpätku tento look ešte povýšia.

Sukne všetkých druhov

Kombinovať rolák so sukňami je celkom logická voľba. Kým v pracovnom prostredí oceníte skôr puzdrové modely s jemným rozparkom, štýlové požiadavky naplnia nadýchané a pestrofarebné sukne s motívmi kvetín či malieb. K nim môžete voliť aj roláky výraznejších farieb, prípadne s jemnou štruktúrou.

Kožená bunda

Kombinácia tmavého roláku s príťažlivou koženou bundou na motorkársky spôsob je mladistvá a veľmi efektná. Hodí sa na prechádzku do mesta, ale pokojne aj do práce. Nebojte sa pridať vysoké kožené čižmy alebo lakované lodičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #móda #ako sa obliecť #štýl #rolák

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...