Beáta Dubasová: Z trendov si už vyberám len čerešničky, mám svoj štýl

Trendy sú možno fajn, ale ženy by si už mali od istého veku držať svoj štýl. Myslí si to speváčka Beáta Dubasová, ktorá sa objavila tento týždeň na prehliadke dizajnéra Fera Mikloška.

28.10.2016 14:59
Medzi hosťami nechýbala ani speváčka Beáta... Foto:
Speváčka Beáta Dubasová na archívnom zábere.
debata

„Tým, že už som tu viac rokov, asi viem, čo mi pristane,“ odvetila na otázku, či sa podriaďuje pri výbere módy aktuálnym trendom. „Som nízka, tak viem, že ak sa dám do jednej farby, tak ma to predĺži. Rokmi na pódiu už viem, aká farba na ňom zasvieti. Viem, že mi svedčia výrazné farby a sýte farby, lebo som zimný typ. Už som veku, keď by som ja, ale aj moje kolegyne, priateľky, mali mať svoj štýl,“ pokračovala Dubasová. „Úplné trendy sú pre mladé dievčatá a my už si len vyberáme z toho také čerešničky, aby sme boli v obraze,“ dodala s úsmevom.

Ako absolventka odevnej priemyslovky vraj dokáže doceniť kvalitnú prácu a myslí si, že dizajnéri by mali na ňu dbať. „Obdivujem všetkých návrhárov, ktorí tvoria na Slovensku, lebo je to veľmi ťažké,“ komentovala speváčka. Práve na prehliadke Fera Mikloška priznala, že má rada jeho tvorbu aj z trošku nostalgického dôvodu. „Používa mnohé trblietavé materiály, pierka aj flitre. Mám to veľmi rada, možno z tých 80-tych rokov ešte. A jeho veci sú krásne vypracované aj zo spodnej strany,“ vysvetlila Dubasová.

Prezradila tiež, že keď nakupuje, veci si dôkladne prekontroluje. „Som známa tým, že mám takú úchylku, že si v kabínke pozerám, ako sú veci ušité. Tým, že mám vyštudovanú odevnú priemyslovku, veci skrátka musím vidieť. A keď sa mi to nepáči, keď šaty nevyzerajú dobre na rubnej strane, nekúpim si ich,“ doplnila pre Žena.pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #móda #kvalita #dizajn #trend #štýl #Beáta Dubasová

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...