Tri rady pri nosení dámskeho kostýmu, ktoré by ste mali poznať

Nosíte do práce kostýmy? A viete, aké detaily by ste pri nich mali zvládnuť?

25.09.2016 11:00
debata
Elegantné dámske sako s prestrihnutými rukávmi... Foto: archív značky
Elegantné dámske sako s prestrihnutými rukávmi - predáva Marks & Spencer. Elegantné dámske sako s prestrihnutými rukávmi - predáva Marks & Spencer.
  1. Základom v dámskom kostýme bola biela košeľová blúzka. Košeľové varianty sú stále efektné, najmä ak ich zdobí jemný detail (gombíky, stojačik, plisé okolo zapínania). Klasickú blúzku však môžete nahradiť aj voľnejším topom, úpletovým polotričkom s golierikom, rolákom z jemného úpletu či hodvábnym tielkom na hrubších ramienkach.
  2. Pre mnoho žien sa stáva výzvou obuv. Ak máte v nej prežiť celý pracovný deň, supervysoké podpätky neoceníte. Pár centimetrov navyše však neublíži. Nosí sa klasika v podobe čiernych, matných aj lakovaných lodičiek. Ale dnes už môžete s obuvou experimentovať oveľa viac – farebne aj vzorovo. Lodičky sa môžu stať dekoratívnym doplnkom strohejšieho a usadlejšieho kostýmu. Populárne sú aj mokasíny či elegantnejšie balerínky s výraznou špičkou.
  3. Pracovná kabelka by mala byť funkčná, ale zároveň aj trendová a luxusná. Nebojte sa do nej investovať – práve podľa kabelky vás budú hodnotiť na mnohých stretnutiach. Stále sa nosí klasická kabelka do ruky, pre vyťažené ženy-matky zafungujú maxitašky a mladšie ročníky ocenia aj kabelky s remienkom, ktoré si môžu prevesiť cez plece.
Kostým už dnes nemusí byť nudný - prekvapí...
Nohavice výraznejšej farby z dielne značky Pinko.
+15Elegantné lodičky sú základom pracovnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #móda #trend #Kabelka #kostým #rada #detaily #nohavice #sako #ženský magazín MiA

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...