Čierna klasika 12-krát inak! Lodičky v jesennej výbave nesmú chýbať

Mnoho žien si bez nich ani nedokáže predstaviť pracovný deň. Biznis garderóba sa síce obohacuje maskulínnymi prvkami, ale dámske lodičky si stále nájdu svoje miesto.

09.09.2016 07:00
debata
Bez čiernych lodičiek sa asi nezaobíde žiaden... Foto: F&F
Bez čiernych lodičiek sa asi nezaobíde žiaden dámsky "botník". Bez čiernych lodičiek sa asi nezaobíde žiaden dámsky "botník".

Azda najobľúbenejšou klasikou sa v prípade obuvi na podpätku, ktorá sa ideálne kombinuje s pracovným kostýmom, ale aj džínsami či malými čiernymi, sú lodičky v čiernej farbe. Ak si poviete, to je nuda, rýchlo vás zastavíme – vôbec to nemusí platiť.

Krásne tvarovaná topánka s pekným podpätkom totiž dokáže byť sama osebe pôvabným módnym artefaktom. K tomu sa potom pridávajú rozličné detaily – či už ide o všívané prúžky kože, patch-workové kombinovanie jednotlivých materiálov v tmavom tóne, prípadne povrchová úprava kože či už na spôsob brúsenej, hladkej, reliéfne potlačenej a podobne. No a neposlednom rade nemožno zabúdať ani na podpätok. Ihlička je síce krásna na pohľad, ale dnes sa už nemusíte báť siahnuť ani po modeloch na hrubom podpätku, prípadne v retro vyznení.

Stačí si len vybrať. Možno aj s našou inšpiráciou…

zväčšiť Výber čiernych lodičiek nie je len o farbe -... Foto: archív značiek
Výber čiernych lodičiek nie je len o farbe - môžu vyzerať naozaj rozmanito. Výber čiernych lodičiek nie je len o farbe - môžu vyzerať naozaj rozmanito.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #inšpirácia #čierna #lodičky #čierne #jeseň 2016

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...