Kráľovnou v zlate a striebre: Metalické materiály hlásia veľký návrat!

Luxus, honosnosť, spoločenská udalosť - keď zbadáte trblietavý materiál či výšivky, ktorá sa už z diaľky ligoce, to je asi prvé, čo vám napadne. Ale dnes už podobné "selektovanie" neplatí.

17.08.2016 11:00
debata
Metalické materiály vždy evokovali luxusný... Foto: archív značky
metalické materiály - trend - jeseň 2016 Metalické materiály vždy evokovali luxusný materiál a slávnostnú príležitosť. Teraz však hrajú hlavnú rolu aj v dennom odeve - na snímke nohavice Zara.

Lesk materiálov či aplikácií na odeve pre modernú ženu sa objavuje v dámskom šatníku už roky. Tie posledné hrá čoraz väčšiu úlohu. Dôvod je prozaický – ženy vo všeobecnosti inklinujú k lesklým materiálom, fascinuje ich lesk, trblietanie, dojem luxusu a šperkov. A keď dostanú možnosť, pridať takéto kúsky aj do bežného šatníka – väčšina z nich nepovie nie.

Metalické materiály vždy evokovali luxusný...
Metalické šaty na ramienka F&F.
+3Trblietavá bomberová bunda Mango.

Určite aj to je dôvod, prečo sa posledné roky podobný trend preniesol do bežnej dennej garderóby – pričom nezostal len v mantineloch pracovnej módy (blúzky, saká či nohavice so všitými lesklými niťami či lodičky a kabelky), ale zasiahol aj tú ležérnejšiu a športovejšiu (mikiny, bomberové bundy, tenisky, ruksaky).

zväčšiť Metalické materiály hrajú prím v jesenných... Foto: archív značiek
metalické materiály - trend - jeseň 2016 Metalické materiály hrajú prím v jesenných predkolekciách.

Už v auguste sa objavuje na pultoch obchodov množstvo nového tovaru jednotlivých značiek a ponuka naznačuje, že metalíza bude horúcim trendom nasledujúcich týždňov a mesiacov. Nebojte sa s týmto trendom popasovať. Výsledok vás určite príjemne prekvapí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #metalíza #strieborná #trend #lesk #august #zlatá

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...