Cestovateľská rada od slávnej topmodelky: Zbaľte si len...

Aj vás čaká ešte toto leto cesta na dovolenku či výlet? Niektoré svetoznáme hviezdy sú na cestách a s hlavou v kufri každý druhý týždeň. A naučili sa už mnohým trikom.

12.07.2016 12:00
debata
Modelka Rosie Huntington-Whiteley na archívnom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Na vyhlásení cien v Los Angeles nechýbala ani Rosie Huntington-Whiteley. Modelka Rosie Huntington-Whiteley na archívnom zábere.

Napríklad britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley, ktorá sa pravidelne objavuje na oboch stranách Atlantiku, vraj vždy patrila k ženám, ktoré plnili kufor nezmyselným množstvom vecí. V rozhovore pre magazín Vogue UK však uviedla, že posledné mesiace sa rozhodla to zmeniť. „Dala som si záväzok, že sa skúsim polepšiť. A budem si toho baliť menej,“ uviedla.

„Posledné mesiace som si hovorila, že to je šialené. Beriem si so sebou toľko vecí a potom z nich skoro nič nenosím. Potrebovala som to trošku zorganizovať,“ pokračovala. „Takže som si povedala, že si zbalím len štyri farby – námornícku modrú, bielu, čiernu a sivú. To platilo pre šaty, pre topánky aj pre doplnky,“ vysvetlila Huntington-Whiteley.

Výsledok ju však mimoriadne prekvapil. „Bolo to vlastne úžasné. Všetko so všetkým fungovalo. Bielu košeľu som si mohla obliecť s čiernymi džínsami. A tie zase kombinovať so sivým svetrom. Všetko bolo kombinovateľné a variabilné,“ dodala topmodelka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #cestovanie #balenie #Rosie Huntington Whiteley

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...