Aký je typ muža? Napovedia aj jeho plavky

Na pláži toho na sebe veľa nemá - ale stačí to. Plavky čo-to o ňom napovedia.

08.07.2016 09:00
chlap, plavky, pláž, fešák Foto:
Aké plavky nosí váš chlap?
debata (6)

Typ: Džungľa

Divoké vzory si automaticky spájame s veľkým frajerom. Ale takéto plavky – bermudy sú zväčša o čosi dlhšie a tak nositeľovi prinášajú pohodlie počas popíjania v bare či bláznenia sa na plážovom ihrisku. Tento muž sa nepotrebuje špeciálne predvádzať ani ukazovať veľa zo svojho tela.

Typ: Ukáž, čo máš

Obtiahnuté plavecké plavky sú voľbou pre pragmatikov, ktorí vedia, že sa v nich pláva oveľa lepšie ako v iných modeloch. Ale ich nositeĺ sa môže zároveň cítiť vo svojom tele skvelo a tento pocit chce ukázať svetu. Zväčša pravidelne cvičí a skutočne sa má čím chváliť. Rozhodne netrpí nedostatkom sebavedomia a u žien má úspech.

Typ: Káro

U mužov sa kárované bermudy tešia veľkej obľube. Siahnu po nich aktívni chlapi, ktorí nezvyknú len tak ležať na lehátku pri vode. Stále sú v pohybe, hýria vtipom a dobrou náladou. Ale môže ísť aj o typických malomeštiakov a nezriedka im práve tieto plavky vybrala ich mama.

Typ: Šedá myš

Nenápadné plavky v tlmených tónoch? Len nech na pláži priveĺmi nekričím, hovorí si ich majiteľ. Pozor, nemusí ísť o žiadneho nudného spoločníka. Len chlapa, ktorý nie je práve fanúšikom vyhľadávania módnych trendov. Zato má ale jasný názor na dôležité veci a dokáže ho prejaviť.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #muž #pláž #plavky

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...