Kráska z Gossip Girl prezradila, ako sa stará o vlasy či pleť. Prekvapí!

Je predstaviteľkou typickej americkej krásy. Jednoduchej, možno trošku priamočiarej, no nepochybne veľmi pôvabnej. Herečka Blake Lively je vzorom pre mnoho žien a niet divu.

16.06.2016 07:00
debata
Americká herečka Blake Lively. Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Americká herečka Blake Lively. Americká herečka Blake Lively.

Hviezda niekdajšieho seriálového hitu Gossip Girl stihla za uplynulé roky trošku dozrieť, stať sa matkou (momentálne čaká druhého potomka) a popri tom stále pútať pozornosť mužov aj žien po celom svete. Pritom sama tvrdí, že jej recept na krásu je veľmi jednoduchý. Možno vás inšpiruje.

„Netrávim viac ako päť minút denne úpravou,“ prezradila v rozhovore pre britskú verziu magazínu Vogue. Ako uviedla, počas bežného dňa si na pleť nanáša vlastne len ochranný krém s faktorom proti UV žiareniu a hydratačnú bázu. „Mejkap vlastne ani nenosím, pokiaľ nejdem na nejaké stretnutie s médiámi alebo nemám pracovné aktivity,“ vysvetlila Lively.

Tehotná Blake Lively vyzerala úžasne.
Herečka Blake Lively v kreácii Giambattista...
+9Herečka Blake Lively pózuje fotografom v...

Namiesto toho má však špeciálny trik, ktorý ju naučil vizážista pred rokmi. „Nosím v kabelke svetlý rúž a nanášam si ho na líčka, ale aj očné viečka či koreň nosa,“ prezradila hollywoodska hviezda. Výsledok vraj pri dopade denného svetla vyzerá, akoby tvár získala teplejší a príjemnejší farebný tón. Lively však uznáva, že treba nájsť správny odtieň a tiež spôsob aplikácie.

Ak vyráža na večernú premiéru či tlačovú konferenciu, stará sa o ňu celý tím odborníkov – to pri hollywoodskej hviezde neprekvapí. Herečka je však povestná svojimi jednoduchými vzhľadmi. Keďže je akýmsi synonymom kalifornskej slnečnej krásy, často je dôraz kladený na opálený broznový tón pokožky a zvyšok pleti dekorujú líčidlá len veľmi jemne. Popri nich však hrajú prvé husle vlasy.

Tehotná Blake Lively v máji 2016 na festivale v... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Tehotná Blake Lively vyzerala úžasne. Tehotná Blake Lively v máji 2016 na festivale v Cannes.

Dlhé a plavé kadere už predviedla v mnohých podobách, ale keď sa o ne stará sama doma, vraj si vystačí s lakom na vlasy. Používa Elnett od francúzskej značky L'Oreál. Nikoho to asi neprekvapí, je jednou z reklamných tvárí. Sama Lively však pre britský módnik uviedla, že to nie je dôvod.

„Všetci si myslia, že to hovorím, lebo pre spoločnosť pracujem, ale už som bola na mnohých foteniach, kde pracovali s konkurenčnou značkou a na laku na vlasy Elnett mali nalepenú pásku, aby nebolo vidieť logo. Používajú ho skoro všetci,“ vyhlásila hviezda. Nedá dopustiť ani na kefy na vlasy od značky Mason Pearson. Tie vraj robia jej korune krásy len dobrú službu. Lively tiež veľa pracuje s prstami a snaží sa vlasy upravovať čo najležérnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krása #Blake Lively #starostlivosť #líčenie #pleť

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...