Z dlhých krátke: Tri hviezdne príklady, ako si spraviť falošné mikádo

Mnoho žien sa nechce vzdať dlhých vlasov, ale z času na čas zatúžia aj po zmene. Prinesie ju aj falošné mikádo.

24.04.2016 07:30
debata

Veľmi často po ňom siahajú aj štylisti hollywoodskych hviezd, ktoré si zväčša udržiavajú korunu svojej krásy pekne pestovanú a dlhú. Ale ide to aj inak.

Emma Watson

Herečka Emma Watson si nechala pripraviť veľmi... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Emma Watson - falošné mikádo Herečka Emma Watson si nechala pripraviť veľmi elegantný falošný bob, keď jej vyžehlené a na cestičku rozdelené pramene vlasov popripínal kaderník pinetkami na zátylok. Na fixáciu hladkého a rovnomerného účesu je použitý lak na vlasy aj tužidlo pri samotnom procese prípravy účesu. Ešte pred samotným stylingom je nutné vlasy natočiť na veľkej kefy a následne prežehliť.

Emma Stone

Herečka Emma Stone si z polodlhých kaderí... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Emma Stone - falošné mikádo Herečka Emma Stone si z polodlhých kaderí nechala pripraviť elegantné falošné mikádo. Zvlnené pramene vlasov lemujú len ľavú stranu tváre a sú pripnuté v previse vlásenkami na zátylku. Druhá strana je upevnená a viac uhladená. Zároveň však kadernícky štylista nechal z účesu trčať jednotlivé pramene, čo dodáva účesu ležérno-elegantnú podobu.

Selena Gomez

Aj herečka a speváčka Selena Gomez patrí k... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Selena Gomez - falošné mikádo Aj herečka a speváčka Selena Gomez patrí k ženám, ktoré sa nechcú zbavovať dlhých vlasov, ale občas experimentujú s ich dĺžkou v atypických účesoch. Falošný bob, ktorý predviedla pred pár rokmi na párty po Oscaroch je vytvorený na šikmú cestičku. Ľavá strana vlasov je masívnejšia a viac zasahuje do tváre. Vlasy sú však hladké a lesklé, učesané takmer rovnomerne a spevnené vlásenkami na zátylku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #úprava #falošné #mikádo

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...