Úzke verzus široké: Ako nosia džínsy slávne krásky - inšpirujte sa!

Džínsy sú už dávno súčasťou ženskej garderóby. A rozhodne si ich nemusíte šetriť len do záhrady či prechádzku v parku. Denim sa stal súčasťou garderóby na viacerých spoločenskžých úrovniach. Otázka však často znie, aký strih si vybrať. My sme sa pozreli "na denim" slávnych krások - nech sa páči, inšpirujte sa...

08.04.2016 13:00
debata (1)

Charlize Theron – tím Úzke džínsy

Štyridsiatnička Charlize Theron vyzerá v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron - džínsy - úzke verzus široké. Štyridsiatnička Charlize Theron vyzerá v džínsoch ako tínedžerka. Samozrejme, aj vďaka jednoduchému, ale účelnému stylingu. K skinny džínsom si obliekla jednoduché sivé tričko a doplnila ho ležérnym tmavým sakom s predĺženou fazónkou. Obuť si plátené biele tenisky známej značky je možno neprekvapivé, ale rozhodne to funguje na jednotku.

Cameron Diaz – tím Široké džínsy

Herečka Cameron Diaz si na nedávne predstavenie... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Cameron Diaz - džínsy - úzke verzus široké. Herečka Cameron Diaz si na nedávne predstavenie novej knihy obliekla džínsy s prívlastkom "boyfriend". Rovný ale širší strih nohavice je voľnejší v oblasti stehna, ale aj lýtok - džínsy sa často nosia vyhrnuté do polovice lýtok - či už s odhalenými lýtkami a členkami, alebo ako v prípade Diazovej s vyššou obuvou. Širšie džínsy je dobré vyvážiť, čo sa v tomto prípade podarilo so sakom s netradične riešeným zapínaním.

Jessica Alba – tím Úzke džínsy

Herečka Jessica Alba s obľubou nosí úzke... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Jessica Alba - džínsy - úzke verzus široké. Herečka Jessica Alba s obľubou nosí úzke elastické džínsy. Kombinovať ich s členkovými šnurovacími topánkami na podpätku dodáva vzhľadu mierne rebelský a mladistvý vzhľad. Pôvabná herečka však celok vyvažuje pleteninou - zavinovací sveter je predĺžený a siaha až takmer ku kolenám. Práve takto sa skvelo dopĺňa línia úzkej siluety v džínsoch na telo.

Selena Gomez – tím Široké džínsy

Speváčka a herečka Selena Gomez je vysokej... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Selena Gomez - džínsy - úzke verzus široké. Speváčka a herečka Selena Gomez je vysokej postavy a tak si džínsy voľnejšieho strihu môže pokojne dovoliť. Ak ich navyše doplní efektnou obuvou, ktorou v tomto prípade sú semišové lodičky, výsledok bude opticky efektnejší. Dlhý žltý plášť a biele jednoduché tričko zapásané do nohavíc dodávajú vzhľad moderný, ale veľmi komfortný nádych.

Katie Holmes – tím Úzke džínsy

Džínsovina sa už dávno osvedčila ako súčasť... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Katie Holmes - džínsy - úzke verzus široké. Džínsovina sa už dávno osvedčila ako súčasť garderóby, za ktorú sa netreba hanbiť ani na spoločenských akciách. Napríklad herečka Katie Holmes si úzke elastické skinny jeans vzala na večeru pod záštitou značky Chanel. Dvojradové sako v monochromatickej čiernobielej kombinácii vyvážilo ležérnosť džínsoviny. Jeho voľnejší strih pri rozopnutí sa skvelo hodil k úzkej siluete. Biele tričko z bavlny či ľanovej zmesi je v prípade podobného stylingu jedným z najosvedčenejších kúskov.

Jennifer Connelly – tím Široké džínsy

Herečka Jennifer Connelly podľahla trendu... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Jennifer Connelly - džínsy - úzke verzus široké. Herečka Jennifer Connelly podľahla trendu širokých denimových nohavíc z dielne značky Louis Vuitton. Retro nádych, ktorý v sebe nesú, ešte umocnila, blúzkou s výrazným golierikom a vlneným sakom so vzorom. Ak vám chutie "tie roky sedemdesiate", tak podobný styling je pre vás to pravé.
Štyridsiatnička Charlize Theron vyzerá v...
Herečka Jennifer Connelly podľahla trendu...
+3Speváčka a herečka Selena Gomez je vysokej...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba #Cameron Diaz #Charlize Theron #celebrity #strih #nohavice #džínsy #široké #úzke

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...