Šnurovacia mánia! Hitová obuv sezóny hlási útok, máme 12 tipov

Už ste ich určite zaregistrovali aj vy! Sú hitom tejto sezóny a pulty predajní s obuvou sa bez nich nezaobídu. Možno ani váš šatník, čo poviete?

31.03.2016 09:00
debata (1)
Podnikateľka Ivanka Trump sa vracia z pôrodnice... Foto: Profimedia
Ivanka Trump Podnikateľka Ivanka Trump sa vracia z pôrodnice v balerínkach na šnurovanie

Reč je o balerínkach na šnurovanie, ktoré sa v plnej sile presadili v aktuálnej sezóne jar a leto 2016. Tak trochu za to môže talianska značka Gucci, ktorá pohodlné nazúvacie topánky na plochej podrážke prizdobila hodvábnymi šnúrkami so strapcami či brmbolcami a uviazala ich okolo nôh štíhlych modeliek. Výsledkom je mánia, ktorej podľahla väčšina značiek.

Balerínky so šnurovaním sú dostupné vo všemožných farbách a materiálovom vyhotovení. Nechýba koža, semiš, syntetická koža, ale napríklad aj brokát. Farebnosti je tiež povolená uzda – hoci najčastejšie asi budú ženy siahať po farbách ako je čierna, hnedá, béžová či biela, v tónoch červenej, sýtej modrej, ale aj metalických či pastelových odtieňoch určite nešliapnu vedľa.

Šnurovaciu obuv už vyvetrali na svojich nohách mnohé celebrity – naposledy to bola Ivanka Trump, ktorá si túto pohodlnú obuv vybrala na cestu z pôrodnice. Čo môže byť lepšia reklama pre modely trendovej obuvi.

Netreba však zabúdať na dôležitú vec – ak bojujete s plnšími lýtkami, prípadne patríte medzi nižšie dámy, so šnurovaním opatrne – opticky by vás mohlo skrátiť. Výhodou podobných modelov však je, že šnúrky môžete potiahnuť po celej dĺžke lýtka, ale pokojne ich obtočiť aj okolo lýtka na jednom mieste.

zväčšiť Balerínky na šnurovanie sú v ponuke väčšiny... Foto: archív značiek, koláž: zg
Balerínky na šnurovanie sú v ponuke väčšiny značiek. Balerínky na šnurovanie sú v ponuke väčšiny značiek.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #trend #balerínky #jar-leto 2016 #šnurovanie

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...