Bohyňa Kelly Rohrbach prezrádza svoje tipy: Beh a obyčajná vazelína

Zviditeľnila sa vzťahom s Leonardom DiCapriom, momentálne 26-ročná blondínka nakrúca Baywatch. Ako sa stará o svoje telo?

11.03.2016 09:00
debata

Je blond, sexi a na svojom konte má nevydarený vzťah s Leonardom DiCapriom. Modelka Kelly Rohrbach aktuálne prerazil aj do filmu, v Miami nakrúca Baywatch. Jej skvelé krivky, ktoré ju dostali aj do magazínu Sports Illustrated, sú na rolu záchranárky ako stvorené. V rozhovore pre magazín Harper's Bazaar 26-ročná kráska prezradila, ako sa stará o svoje telo či pleť.

Modelka Kelly Rohrbach na zábere z februára 2015. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kelly Rohrbach Modelka Kelly Rohrbach na zábere z februára 2015.

Hoci jej obdivovaná postava je v značnej miere darom prírody, predsa len nezaspala na vavrínoch. „Milujem beh. A keďže nemám rada posilňovne a telocvične, svoje športové aktivity robím vonku. Behám, chodím pešo, prechádzam sa po pláži. Odkedy som sa presťahovala do Los Angeles, trávim vonku naozaj veĺa času.“

Ešte jedna jej vášeň ju udržiava fit a sviežu. Je to golf. „Môj otec bol nadšený golfista a tak ma stále bral so sebou. Ako dieťa som golf práve nemilovala a otec mi hovoril: ‚Ver mi, keď vyrastieš, golf si zamiluješ.‘ A teraz som rada, že ma ho naučil hrať. Je to veselý šport, ste na čerstvom vzduchu.“

A overeným „beauty“ tipom Kelly Rohrbachovej je obyčajná vazelína. „Na okolie pier a očí si na noc nanesiem vazelínu. Ráno je to potom o čosi lepšie,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tip #Kelly Rohrbach #vazelína #golg

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...