Za tieto problémy krásy sa ženy naozaj hanbia

Fúziky na tvári a množstvo lupín vo vlasoch? Pre aké ďalšie problémy sa ženy trápia?

07.03.2016 15:00
pera, depilácia, tvár, chĺpky Foto:
Ako často si musíte depilovať hornú peru?
debata

Fúziky nad hornou perou

Kto by sa nimi chválil či ich spomínal? Dokonca aj pred kamarátkou mlčíme, ako často si musíme depilovať hornú peru. Ale chĺpky sú tam a treba sa ich zbaviť. Lebo ešte trápnejšie ako to, že rastú, je okamih, keď si ich niekto všimne a upozorní nás na ne…

Mílie

Sú to malé biele vyrážky, ktoré len tak nezmiznú. Tvoria sa najmä v okolí očí. Pozor! Netreba sa ich zbavovať svojpomocne doma, pretože si na tvári môžete rozšíriť infekciu. Zájdite ku kozmetičke, ona si s nimi poradí profesionálne.

Lupiny

Sú obzvlášť nepríjemné! Najmä vtedy, ak si oblečiete čierne tričko, sveter či kabát. V zime sa zvykne tento problém suchej pokožky hlavy ešte zhoršovať. Ale boj nie je beznádejný. Ak nepomáhajú dostupné prostriedky, navštívne dermatológa, ktorý môže určiť tú najsprávnejšiu liečbu.

Vyrážky na chrbte

Pre ženy sú hotovým prekliatím najmä v lete! Žiadne sexi topy, šaty na ramienka… A na pláži si takisto cez plecia radšej prehodíte šatku. V zime sa tento problém o čosi zhoršuje, v lete pomáha práve slnko, aby pokožka vyzerala lepšie. Pomôžu telové peelingy aj masky. Aj tu platí, že ak sa problém zhošuje, je na mieste vyhľadať odborníka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fúzy #vyrážky #mílie

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...