Pénelope Cruz: Vyrastala som v salóne krásy, viem, čo dokáže mejkap

Herečka odmalička pozorovala, ako ženy mení mejkap. Ona sama sa o svoju krásu príkladne stará.

23.02.2016 11:00
Penelope Cruz Foto: ,
Penelope Cruz v šatách Balmain na premiére filmu Zoolander 2 v Berlíne.
debata

Pénelope Cruz priznala, že o kozmetiku a ženskú krásu sa zaujíma od malička. „Vyrastala som vlastne v kozmetickom salóne mojej mamy,“ povedala 41-ročná herečka a dvojnásobná mama v rozhovore pre magazín Vogue. Rároveň tvrdí, že s líčením má bohaté skúsenosti od tínedžerských čias. „Viem celkom dobre, ako dokáže mejkap zmeniť tvár.“

Vraj si dobre pamätá, ako sa dámy v salóne jej mamy menili. Odchádzali ako celkom iné ženy. „Nový účes, nechty a mejkap z nich urobili iné ženy, boli žiarivejšie a pyšnejšie,“ spomína si oscarová herečka.

Takisto sa priznala k svojej závilosti z minulosti. „Kedysi som fajčila tak sedem až osem cigariet denne.Akonáhle som s tým prestala, zaregistrovala som, že moja pleť sa naozaj zmenila,“ opísala. V oblasti krásy je veĺmi disciplninovaná, vždy používa krém s UV faktorom a večer si pokožku odlíči."

Okrem toho, že si dáva pozor na to, čo si na pleť nanesie, stará sa aj o správnu výživu, vyberá potraviny plné vitamínov. "Nejem rôzne multivitamíny, ale potraviny dobrej kvality, to je dôležité.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #líčenie #mejkap

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....