Krása v prirodzenosti: Nežné a telové tóny vám dodajú správny šmrnc

Zima a koncoročné obdobie večierkov zvádza zväčša k tomu, aby sme trochu viac experimentovali s farbami v dekoratívnej kozmetike.

16.11.2015 13:00
debata

Zaujímavá zhoda však nastala v limitovaných kolekciách, ktoré pravidelne ku koncu roka uvádzajú na trh rozliční kozmetickí výrobcovia. Popri sýtych a výraznejších farbách s metalickým leskom sa totiž k slovu opäť dostali telové a neutrálne tóny. Lesk však zostal a tak nahé líčenie dostáva predsa len trochu noblesnejšiu a luxusnejšiu podobu.

zväčšiť Telové a neutrálne tóny, niekedy však s dotykom... Foto: SHUTTERSTOCK, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
kozmetika - dekoratívka - tipy - trendy - zima 2015 Telové a neutrálne tóny, niekedy však s dotykom lesku a metalízy či bronzu - zimná sezóna nemusí byť len o výraznom a silnom líčení, ale práve o prirodzenosti.

Na trhu sa nachádza niekoľko paletiek, ktoré obsahujú farby kombinovateľné ľahko na denné nosenie, ale aj večerný mejkap. Rúže či lesky na pery sú prirodzené a vyzdvihujú skôr pôvodný odtieň pier, ktorému dodávajú akurát vysoký lesk a tým opticky zväčšujú aj objem. Zaujímavým tipom sú bronzové a zlatisté tóny v púdroch či lícenkách. Hoci pokožka je v zime svetlejšia, po dovolenkovom odtieni už niet ani stopy, práve s líčením je možné ho vyčarovať. Drobný trik, aby ste nevytvárali príliš výrazné farebné skoky medzi tvárou a zvyškom tela – použite prípravky aj na krk a dekolt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #dekoratívna kozmetika #farby #lesk #neutrálne #tiene

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...