Skúste kožušinovú vestu ako Andrea Belányi. Máme 10 tipov

Aj moderátorka Andrea Belányi sa nedávno na akcii predviedla v kožušinovej veste. Tento obľúbený kúsok šatníka má práve teraz svoj priestor.

11.11.2015 07:00
debata
Moderátorka Andrea Belányi. Foto: HERIAL
Andrea Belányi Moderátorka Andrea Belányi.
Počasie ešte stále nie je také chladné, aby ste sa museli zababušiť do teplého kabáta. Vesta naopak dokáže zahriať, ale zároveň je vhodným doplnkom ku košeľovej blúzke, topu s dlhým rukávom, úpletovému svetru. Nosiť sa však dá aj na koženú alebo denimovú bundičku.

Kožušina vždy ženy fascinovala a pripomínala im luxus. Nezáleží na tom, že si nemôžete dovoliť pravú. Dnes už aj kúsky z umelej a syntetickej kožušiny dokážu vyzerať veľmi vierohodne. Konieckoncov, pri takom trendovom kuse odevu ako je vesta, sa niekedy viac oplatí nakupovať ekonomicky.

zväčšiť Desať variácií na kožušinovú vestu. Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Desať variácií na kožušinovú vestu. Desať variácií na kožušinovú vestu.

Vyberať môžete z rozličných farebných variácií aj dĺžok. Ideálna je dĺžka tesne po zadok. Pokiaľ spod vesty ležérne vykukuje kúsok smotanovej tunikovej košele, výsledok môže byť ukážkový. Kožušinové prvky môžete však nosiť aj na šaty so širokou sukňou či ako doplnok k zvonovým širokým nohaviciam a roláku.

Moderátorka Andrea Belányi, ktorú sme spomenuli v úvode, tento zimný kúsok vynosila v kombinácii s nohavicovým overalom. Aj to je alternatíva. Jednoducho, trošku zaexperimentujte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tipy #Andrea Belányi #zima 2015 #kožušinová vesta #desať

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...