Jesenný trend na perách: Hnedý rúž je opäť v móde

Zdobil ženy v 90-tych rokoch a pompézne sa vracia na scénu. Hnedý rúž. Musíte ho mať.

16.10.2015 09:30
hnedý ruž, tmavé pery Foto:
Tmavé pery - znova in!
debata

Nájdite svoj odtieň

Tak ako pri ostatných farbách rúžov, aj pri tmavých, resp. hnedých musíme byť opatrné. Inak to pokazíme a budeme vyzerať ako z cirkusu. Musíme sa „trafiť“ do správneho odtieňa. A preto nevytiahnite starý vysušený rúž po mame, ktorá ho používala pred dvadsiatimi rokmi, ale nechajte si poradiť v parfumérii. Odtieňov hnedej je totiž požehnane. Čo sa hodí iným, vám sa nemusí. K dispozícii je červenkastý hnedý, teplý oranžový alebo rôzne čokoládové varianty… Slivkovo hnedá s fialovým podtónom pasuje ženám s tmavými vlasmi a stredne tmavou pleťou. Ženy s tmavou pleťou by mali skôr vsadiť na teplé kávové tóny. A ženy s bledou pokožkou by si mali zaobstarať telový alebo béžový odtieň.

Kontúrku potrebujete

Tmavý rúž bol v móde v 90-tych rokoch. Pozor však na kontúrovaciu ceruzku, tentokrát by pery nemala výrazne ohraničovať. Kontúrku potrebujete. Použite ju ako podklad pod hnedý rúž, vymaľujte si ňou pery po tom, čo si ich prejdete výživným balzamom. Ak neviete nájsť svoj odtieň, uchýľte sa k bledším, pretože ak si príliš tmavú nemôžete dovoliť a vy to odhadnúť neviete, výsledok bude smiešny.

Čo na tvár?

Tmavá farba je výrazná a ak zvýrazňujeme pery, cielene zanedbáme oči, hovorí vizážistické pravidlo. Čo sa týka farby špirály, rozhodne nevoľte hnedé farby, príliš veľa hnedej na tvári nespraví „dobrotu“. Výnimkou je obočie – to si tentokrát môžete zvýrazniť tmavou farbou, ktorú bežne nepoužívate. Aby tmavý rúž na perách ešte viac vynikol, aj pleť musí byť pekná. Zamaskujte kruhy pod očami a použite bronzer na zvýraznenie lícnych kostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lícne kosti #pery #odtieň #kontúrovacia ceruzka #bronzer #hnedý rúž

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...