Spája ich rok narodenia - 1958! Slávne krásky zostarli, s vráskami aj bez nich

Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Madonna či Marg Helgenberger - v rodnom liste majú rok narodenia 1958. Ako si poradili s pribúdajúcim vekom?

04.10.2015 08:00
debata

Michelle Pfeiffer bola považovaná za jednu z najkrajších žien Hollywoodu. Za mlada poplietka hlavu nejednému kolegovi, okrem iných randila napríklad s Johnom Malkovichom. od roku 1993 je manželkou producenta Davida E. Kelleyho. Roky je verná svojmu osvedčenému imidžu, strih vlasov ani ich farbu takmer nemení.

Herečka Michelle Pfeiffer. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer.

Ďalšou blond dračicou Hollywoodu narodenou v roku 1958 je Sharon Stone. Štíhla postava jej dovoľuje obliekať sa naozaj štýlovo a občas aj veľmi sexi. Na spoločenských akciách vidieť krásku zo Základného inštinktu zväčša v jej obľúbených puzdrových šatách. Stone si pár razy zaexperimentovala so svojím účesom, zväčša polodlhé vlasy vymenila za krátke. A účes jej pristane.

Herečka  Sharon Stone. Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Italy Sharon Stone Herečka Sharon Stone.

Hoci nie je blond, je rozhodne očarujúca. Andie MacDowell preslávili jej hnedé kučery a nákazlivý úsmev. Dlhonohá herečka si aj pred šesťdesiatkou zachovala svoju prirodzenosť, ktorou ohuruje na červených kobercoch. Bledú pleť síce už zdobia vrásky, hviezda ich však nijako výrazne nezakýva.

Herečka Andie MacDowell. Foto: SITA/AP, Paul A. Hebert
Andie MacDowell Herečka Andie MacDowell.

Starnutie z iného súdka predvádza sympatická herečka Jamie Lee Curtis. Ani blond, ani hnedovlasá a ani bez vrások! Vlasy nosí sivé a svoju tvár ženy pred šesťdesiatkou ukazuje bez zaváhania. Prečo by aj nie? Jej účes je neprehliadnuteľný rovnako ako jej charizma.

Herečka Jamie Lee Curtis. Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Jamie Lee Curtis Herečka Jamie Lee Curtis.

Hviezda seriálu CSI, Marg Helgenberger, vrásky rada nemá. Ryšavá hviezda sa stále chváli sexi figúrou, ktorú jej môžu závidieť aj mladšie kolegyne. Kult mladosti sa však „pohral“ s jej peknou tvárou, na ktorej už všakovaké zásahy nepene vidieť.

Herečka Marg Helgenberger. Foto: SITA/AP, Rich Fury
Marg Helgenberger Herečka Marg Helgenberger.

A napokon, rok narodenia 1958 má vo svojom rodnom liste aj Madonna. Hviezda, ktorá takisto odmieta starnúť a ktorej tvár už mala toľko podôb, že ťažko povedať, ktorá je tá naj. Videli sme ju aj s vráskami, aj bez nich, občas prekvapí príjemne a niekedy zasa v omladzovaní šliapne vedľa. Madonna dokáže ponúknuť stále inú tvár.

Speváčka Madonna. Foto: SITA/AP, John Shearer
Madonna Speváčka Madonna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #starnutie #vrásky #porovnanie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...